Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 12:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová přestřílela Hranice


Branky


15. D. Dorotovič (p.) , 77. J. Dorotovič (p.) , 87. J. Dorotovič - 22. D. Čížek (p.) , 60. P. Kubinčan , 70. P. Kubinčan , 75. P. Kubinčan , 80. L. Jačka
10

Do dalekých Hranic zajížděli fotbalisté z Lipové. Hranickým se v sezóně zatím nedaří, Lipovští mají výsledky jako na houpačce, na jejich zápasech však zatím nebyla nouze o fotbalovou zábavu, na jejich zápasech padá průměrně zdaleka nejvíce branek. Hosté potřebovali vyhrát, pokud se chtěli držet u špice a do utkání vstupovali v roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hranice se prosadily jako první

Do utkání vstoupily týmy celkem vlažně, v rámci vzájemného oťukávání působili hosté o něco sebevědoměji. I přesto se ale jako první prosadili domácí. V 15. minutě nevyhodnotil brankář hostů Dašek situaci vůbec dobře a vyběhl proti míči. Dopustil se přitom totiž faulu a domácí zahrávali pokutový kop. Konkrétně to byl David Dorotovič, který chladnokrevně proměnil a Hranice vedli 1:0. Na vyrovnání se nemuselo čekat dlouho, ve 22. minutě se do vápna dostal navrátivší se Petr Kubinčan, který byl faulován a pokutový kop zahrávali i hosté. Konkrétně Daniel Čížek, který si také poradil a bylo to 1:1. Důležitý moment nastal ve 40. minutě, Matěj Voborník z Lipové totiž viděl druhou žlutou kartu a velice brzy tak oslabil svůj celek. Další změnu skóre již první půle nepřinesla a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Gólové hody ve druhé půli

Lipovští vstoupili do druhé půle aktivněji, Hranice však neplánovaly zápas vzdát. Další branka přišla v 60. minutě a byli to hosté, kteří tak šli do vedení. Po přihrávce Tomáše Baláka se minutě prosadil Petr Kubinčan a bylo to 2:1 pro Lipovou. O deset minut později už to bylo 3:1 a byl to opět Petr Kubinčan, který opět zužitkoval skvělou práci Tomáše Baláka. O dalších pět minut později přidali hosté již čtvrtou branku, Daniel Čížek se předvedl skvělým centrem, na jehož konci stál Michael Dulovec a hosté vedli 4:1. Hned vzápětí měli domácí výhodu dalšího pokutového kopu, který ovšem neproměnili (ač zápis hovoří jinak), branku vstřelili totiž až z následné akce o necelou minutu později a na jejím konci byl Jan Dorotovič, který korigoval na 2:4. V 80. minutě šli hosté do přečíslení čtyři na tři a vyřešili ho učebnicově, na konci akce stál Lukáš Jačka a upravil na 5:2 pro hosty. To však stále nebylo vše, domácím se povedlo snížit ještě jednou a byl to opět Jan Dorotovič, který se prosadil v 87. minutě a uzavřel skóre na konečných 3:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma (hráč hostů): Potřebovali jsme již nutně bodovat, abychom na druhé místo ztráceli pouhé tři body a to se nám díky bohu povedlo. Domácí hráli bojovný fotbal, ale troufám si říct, že jsme byli o malinko lepší a zaslouženě zvítězili. Jen já osobně jsem měl další čtyři tutovky, ale ani jednu jsem bohužel neproměnil. Zápas dle mého názoru rozhodl střídající Balák, který do druhého poločasu vlétl jako uragán a Petr Kubinčan, který hrál výborně. Vyrobil penaltu a dvě branky sám vstřelil. Pauza nám upřímně momentálně přijde vhod. Snad doléčíme zraněné a nemocné hráče a za 14 dnů se vrátíme v plné síle.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - M. Hodonický [-] (73. R. Černý [-] ) , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] (52. F. Šulák [-] ) , S. Nováček [-] (63. F. Repčík [-] ) , M. Čerňanský [-] , A. Houdek [-] , Z. Brožek [-] , F. Koubek [-] , P. Nový [-]

TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] (46. T. Balák [-] ) , P. Dulovec [-] , M. Dulovec [-] , M. Voborník [-] , D. Čížek [-] , P. Kubinčan [-] , L. Jačka [-] , N. Tůma [-] (62. P. Slovák [-] ) , J. Žuk [-] , P. Mezera [-]

ŽK: 66. M. Voborník . ČK: 72. P. Nový - 78. M. Voborník .
Hráči zápasu: D. Dorotovič - P. Kubinčan .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Nicolas Tůma
Tip experta: výhra hostů

Zápasy v Hranicích jsou vždy nevyzpytatelné a to i když jsme v plné sestavě. Nám by se konečně měli vrátit alespoň 2 hráči z 8 na marodce, ale i to je pro nás hodně důležité. Myslím si, že tento zápas bude o tom, kdo udělá méně chyb a skončí o gól. V Hranicích (doufám) zvítězíme těsně - 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích