4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 10:30

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš si připisuje třetí vítězství v řadě, přehrála Hranice


Branky


22. Z. Šiler , 23. P. Hyka , 62. D. Toth , 81. D. Toth - 4. V. Horák
11

Na půdu šestibodové Aše, která byla momentálně v dobré herní pohodě a táhla šňůru dvou vítězství, přijel tým z Hranic, který jim se čtyřmi body dýchal na záda. Ve výborném počasí si našlo cestu na stadion 150 diváků, a po celý zápas se určitě nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaspali začátek, pak museli dohánět

Aši chvíli trvalo, než se do zápasu plně dostala, čehož využili hosté z hranic hned ve 4. minutě, když se prosadil Vojta Horák po velice pohledné kombinaci a Hranice tak překvapivě a rychle vedly 1:0. To byla pro Aš potřebná facka, která jejich výkon nastartovala a domácí pak začli na hřišti dominovat a hnali se za otočením výsledku. Povedlo se jim to nakonec během dvou minut, to když se trefili ve 22. a 23. minutě, jmenovitě Zdeněk Šiler a Petr Hyka. I přes několik nadějných šancích na obou stranách už diváci branku v první půli neviděli a do šaten se šlo za stavu 2:1.

Pomalejší tempo, dominantní Aš.

Ve druhé půli nastoupily oba týmy ve znatelně menším tempu, a i když byli domácí o něco aktivnější, hra nahoru dolu se určitě nekonala. Zlomový moment přišel v 57. minutě. Hostující Lukáš Houdek se dopustil faulu na žlutou kartu, a poněvadž už jednou trestaný byl, neměl hlavní rozhodčí Adam Furiš jinou možnost, než poslat Houdka do sprch. Na Hranice to mělo jednak znatelný efekt co do psychické pohody, a druhak bylo znát, že hrají v početní nevýhodě. Jiskra postupně přidávala na tlaku a všem začínalo být jasné, že branky ještě přijdou a domácí si výhru pojistí. Na starost si to nevzal nikdo jiný, než Dominik Toth, vámi zvolený nejlepší hráč minulého kola. V 62. minutě vstřelil svou první branku a zvyšoval na 3:1 a celkové skóre uzavřel v 81. minutě, kdy se prosadil znovu a zvýšil tak na konečných 4:1. Aš tak bere zasloužené tři body a připisuje si třetí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Vlastimil Svoboda (trenér domácích): Musím kluky opět pochválit, předvedli opravdu kvalitní výkon, jsem rád, že poslední tři zápasy předvádíme fotbal, který bychom chtěli, a přináší to kýžené výsledky. Vyzdvihnout bych chtěl také diváckou podporu, která dnes byla hojná a znatelná, a k výhře bez debaty dopomohla. Jsme rádi, že jsme tuhle výhru mohli sdílet s nimi.




Sestavy


TJ Jiskra Aš
R. Duba [-] - T. Tauc [-] , D. Toth [-] , Z. Šiler [-] (82. J. Wiesenganger [-] ) , P. Hyka [-] , P. Maher [-] , D. Draksl [-] (82. F. Jaroš [-] ) , J. Jarausch [-] (85. P. Smáha [-] ) , W. Skwierawski [-] (85. A. Šibal [-] ) , T. Sčasný [-] (60. J. Martinovský [-] ) , J. Šeffl [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] (76. M. Střeček [-] ) , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , V. Bárta [-] , M. Čerňanský [-] , M. Hodonický [-] (77. P. Bárta [-] ) , L. Houdek [-] , F. Koubek [-] , A. Houdek [-]

ŽK: 59. J. Jarausch , 70. D. Draksl , 74. D. Toth - 37. F. Koubek , 40. L. Houdek , 41. V. Horák , 57. J. Dorotovič , 62. K. Mojcher , 65. M. Hodonický . ČK: 57. L. Houdek .
Hráči zápasu: P. Hyka - V. Horák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FURIŠ Adam - SVOBODA Lukáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra domácích

Aš je namlsaná parádním obratem s Habartovem, vidím to na výhru domácích v derby s Hranicemi, ti ale těžce potrápili Plesnou, takže to nebude nic jednoduchého.

Tip: výhra domácích