8:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory pokračují v krasojízdě, přejely Bukovany


Branky


10. V. Ušák , 17. V. Ušák , 22. V. Ušák , 59. J. Šimků , 64. J. Nerad , 70. J. Nerad , 75. M. Holcman (p.) , 88. J. Nerad
11

Po dvou zápasech skóre 12:0, to čekalo na hráče Bukovan, kteří zajížděli na půdu Dvorů, týmu, který zatím, co do kvality, na pořádného soupeře čeká. Překvapení se nekonalo a Dvorští začali úřadovat brzy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ušákův hattrick během 12. minut

Dvorští byli od úvodu aktivnější a soupeři příliš nedovolovali, bylo jasné, že chtějí skóre co nejdříve naklonit na svou stranu. Problémy hostům dělali především rychlí křídelníci. Na první branku čekali fanoušci jen 10 minut, to se poprvé prosadil Václav Ušák, který si tak otevřel svůj gólový účet. Pokud diváci dumali, jestli se Dvorský playmaker pokusí o hattrick, odpovědi se jim dostalo už za 12 minut. Václav Ušák se totiž prosadil znovu v minutě 17. a 22. a Dvory už vedly nad soupeřem z Bukovan 3:0. Bukovany byly důstojným soupeřem a za žádných okolností neházely flintu do žita, ale Dvory byly přeci jen o něco aktivnější a skóre to reflektovalo.

Dvory dominovaly i v druhé půli

Ve druhé půli se rozdíl ve skóre jen navyšoval. V 59. minutě se prosadil Jaroslav Šimků a skóre bylo už 4:0. V 64. minutě si svůj střelecký účet načal také Jaroslav Nerad, který svůj druhý gól přidal již o 6 minut později. O 5 minut později se Bukovanští dopustili faulu ve vlastním pokutovém území, a následný pokutový kop proměnil Dvorský kapitán Michal Holcman. Poslední branku, a svou třetí v utkání, vstřelil dvě minuty před koncem Jaroslav Nerad, který tak zkompletoval svůj hattrick, druhý v týmu Dvorů v tomto zápase, a uzavřel skóre na 8:0. Pro Bukovany je výsledek krutější, než by si za výkon a snahu zasloužily, ale fotbal je sport, který nezná slitování.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlovy Vary-Dvory
Martin Matějček (manažer): Musím klukům poděkovat za další skvělý výkon, především Venca Ušák a Jarda Nerad byli fenomenální. Celkově jsme předvedli skvělou týmovou hru. Musím ale podotknout, že golman hostů, i když osm gólů dostal, tak podal opravdu skvělý výkon a dalších x brankám zabránil. Výborný výkon.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner (trenér hostů, předseda oddílu): Dvory ukázaly, že kvalitou nepatří do 1.B třídy, ale minimálně o jednu, spíš dvě soutěže výš. Hráli opravdu velmi dobře. Já bych i přes to chtěl poděkovat svým hráčům, že nepřestali hrát, ať bylo skóre jakékoliv a myslím, že i přes výsledek se za svůj výkon nemusíme stydět. A chtěl bych vyyzdvihnout i našeho golmana, který sice 8 branek dostal, ale minimálně dalším osmi zabránil. Dvorům k výhře samozřejmě gratuluji.



Sestavy


TJ Karlovy Vary-Dvory
P. Štrébl [-] - M. Pavliš [-] (54. P. Bitman [-] ) , J. Prchal [-] , T. Oslovič [-] , M. Schneider [-] - V. Ušák [-] (70. D. Vaník [-] ) , M. Holcman [-] , L. Nekoranec [-] (46. M. Vedana [-] ) , J. Šimků [-] (86. M. Hlinka [-] ) - J. Nerad [-] , V. Iwaschenkov [-] (70. M. Horváth [-] ) -

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - L. Pech [-] (49. F. Žába [-] ) , J. Kukla [-] , V. Kolář [-] , J. Bílek [-] (65. M. Kunštár [-] ) , J. Bauchner [-] - D. Psota [-] (65. L. Seman [-] ) , D. Psota [-] (65. Z. Repík [-] ) , T. Pippenbacher [-] (37. J. Zronek [-] ) - M. Hamouz [-] , P. Abeldinov [-] -

ŽK: 32. J. Nerad - 29. V. Kolář , 32. J. Kukla .
Hráči zápasu: V. Ušák , J. Nerad - J. Saska .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: MAKOVEC Jan - BALHAR Ivan, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

Tady podle mého není co řešit. Bukovany v posledním zápase vyfasovaly 10 branek a myslím si, že z Karlových Varů si také odvezou pořádný ranec. Dvory mají skvělý tým. Mají mladé hráče, ale zároveň řadu zkušených borců, kteří v této soutěži budou dominovat. Myslím si, že karlovarský celek vyhraje 6:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích