Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín nestačil na posílenou Březovou


4

Březovská rezerva na svém trávníku přivítala fotbalisty Merklína, který i přes vítězství v minulém kole vstupoval do tohoto klání v roli outsidera. To se potvrdilo již po 6. minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Merklín zaspal začátek, pak už nebylo návratu

Březovští na svého soupeře opravdu vlétli a už po 6 minutách vedli 4:0. Ve 3. minutě se prosadil kapitán domácích Michal Slabyhoudek, když vyslal ránu zpoza vápna, která zapadla přesně k tyči, a skóre se tak poprvé měnilo. Hned o minutu později využil chybu Merklína Pavel Boukal, který oběhl gólmana a do prázdné brány už neměl problém zakončit. O další minutu později se zblízka prosadil Dalin Schönwalder a Merklín byl psychicky na dně. Březová ovšem neustala a čtvrtá branka přišla o další minutu později, když se prosadil Miroslav Procházka. Kanonáda pokračovala, ve 13. a 15. minutě se opakovaně prosadil Dalin Schönwalder, který tak během desíti minut zkompletoval působivý hat-trick. Merklínu se povedlo alespoň snížit, když na 1:6 z jejich pohledu upravoval Miroslav Jonáš. Domácí na to však ještě do poločasu stihli odpovědět dvakrát, prosadil se hlavičkou Marek Tišl a zblízka se nemýlil Pavel Boukal. Do kabin se tak šlo stavu 8:1 

Hlavně dohrát a nezranit se

V druhé půli Březová postupně protočila sestavu, využila všech pěti střídání, svou kvalitu si však tým udržoval i nadále. Domácí si dále tvořili jednu šanci za druhou, hned ve 49. minutě se prosadil podruhé v zápase Marek Tišl, který neměl problém uklidit míč do prázdné brány. O tři minuty později se přeci jen povedlo hostům alespoň kosmeticky upravit skóre, když na konečných 2:9 dával Petr Mrňka. Tempo z první půle potom značně opadlo, a i když bylo ještě mnoho šancí, a fanoušci se určitě nenudili, další gól už tribuny neviděly. Březová tak odčinila prohru z Pily z minulého týdne a Merklínu nezbývá, než se soustředit na zápas další.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč domácích): Ze zápasu jsme měli celkem obavy, protože s Merklínem máme výsledky jako na houpačce. Do zápasu nás přišli podpořit kluci z Áčka a na výkonu se to výrazně podepsalo. Utkání jsme rozhodli nečekaně hned v prvních pěti minutách a po zbytek zápasu už jsme soupeři pramálo dovolili. Jsme rádi za první podzimní body a doufáme, že v takové sestavě budeme nastupovat co nejčastěji.




Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - R. Boček [-] , D. Nimrichter [-] , P. Procházka [-] (69. M. Peterka [-] ) , B. Strnad [-] - M. Slabyhoudek [-] , M. Tišl [-] (75. J. Hála [-] ) , P. Boukal [-] , P. Peterka [-] (60. V. Kraus [-] ) - M. Lelek [-] (46. J. Darjanin [-] ) , D. Schönwalder [-] (75. D. Daniel [-] )

EP Merklín
M. Dobeš [-] - F. Hladík [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] (40. M. Petrik [-] ) , P. Chomát [-] , P. Mrňka [-] , J. Menčík [-] , M. Skoupý [-] (29. J. Vedlich [-] ) , M. Matoušek [-] , S. Skořepa [-] , M. Jonáš [-]

Hráči zápasu: D. Schönwalder .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOUŠE Václav - TICHOTA Martin, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím merklínským fotbalistům, ale je zde riziko áčkových hráčů z Březové, kteří by zamíchali kartami.

Tip: výhra hostů