Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov šesti góly stvrdil druhé místo!


Branky


0

Domácí nadále drží průběžné druhé místo, když se po poměrně vyrovnané první půli strhla lavina a diváci tak nakonec viděli celkem sedm branek.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý duel odšpuntovali domácí již za necelou čtvrt hodinku hry. Konkrétně ve třinácté minutě, kdy se hosté hodně zlobili pro faul na svého brankáře, který tak následně neudržel balón a vznikla skrumáž. V té se nejlépe zorientoval Jakub Anděl a poslal Touškov do vedení. Vyrovnání měl jak na zlatém podnese na svých kopačkách po nařízené penaltě David Pochobradský, ovšem ránu mu vyrazil Šilhánek a dorážka stejného hráče již mířila příliš nad. Když už se zdálo, že se za těsného vedení domácích půjde do kabin, udeřil Ondřej Karbusický a rázem dodal na kopačky svého mužstva klid.

 

 

Ve druhé půli stovka přítomných fanoušků čekala rozhodující pojistku a ta také přišla. Definitivní K.O. zasadil Touškov Plasům během prvních pěti minut. Nejprve předvedl příkladný důraz při napadání Roman Voith, jenž si vybojoval v šestnáctce soupeře kulatý nesmysl a nechytatelně zavěsil, aby po chvilce stejný hráč zvýšil již na 4:0. Alespoň čestný úspěch zaznamenali hosté po zhruba hodině hry, když míč za obranu obdržel Matěj Skuhrovec a umístěnou střelou vyzrál na Šilhánka. V závěru ještě domácí stihli přidat opět dva slepené góly a upravit definitivně střelecký výčet střetnutí. Nejprve Anděl oslavil svou přihrávkou Ondřeje Karbusického, který se zasekávačkou zbavil svého strážce a následně z otočky ze zhruba patnácti metrů rozvlnil síť, aby finální podobu výsledku určil střídající David Tobrman. Domácí tak dokázali naplnit roli favorita, pro hosty je ovšem výsledek možná až příliš krutý.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
König Vlastislav (TJ Sokol Město Touškov): „Rozhodl začátek druhého poločasu, kdy jsme soupeři bleskově odskočili na 4:0 a bylo prakticky hotovo. Zápas hodně ovlivnila i soupeřova neproměněná penalta.“

TJ Sokol Plasy
Jílek Pavel (TJ Sokol Plasy): „První poločas jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, Touškov byl však produktivnější. Ve druhé půli rozhodlo prvních pět minut. Pak už si soupeř zápas pohlídal.“



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
L. Šilhánek [-] - J. Zajíček [-] , J. Hauer [-] , K. Touš [-] (46. D. Vrba [-] ) , R. Voith [-] , M. Šiml [-] , J. Anděl [-] , M. Bouzek [-] , L. Hodek [-] , O. Karbusický [-] , A. Šimice [-] (55. D. Tobrman [-] )

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - D. Pochobradský [-] , M. Skuhrovec [-] , J. Skuhrovec [-] , Z. Jaroš [-] , S. Randa [-] , D. Koudele [-] , M. Špelina [-] , P. Ryšica [-] (74. M. Matoušek [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Šamberger [-]

ŽK: 35. K. Touš , 38. M. Šiml - 15. M. Šamberger , 49. M. Špelina , 83. M. Matoušek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - HUCL Lukáš, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.