1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr rozhodl během minuty!


Branky


16. D. Rieger - 70. L. Rout , 71. M. Nemček
0

Volduchy dlouho měly blízko k cennému vítězství nad dosavadním suverénem soutěže, nakonec jim však zlomila vaz sedmdesátá minuta.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Tým z druhé poloviny tabulky hostil aktuálního lídra a aby toho nebylo málo, zranil se tři čtvrtě hodiny před výkopem domácím brankář. Jako náhrada dorazil Julius Zatloukal, čtyřiačtyřicetiletý gólman, který sám má zdravotní potíže. To vše možná Volduchy nabudilo a v úvodu zápasu diktovaly tempo hry. Z tlaku navíc vytěžily vedení, když zahrávaly volný přímý kop z levého rohu pokutového území soupeře. Přes tyto situace je v týmu David Rieger a i nyní provedení bylo bezchybné a poslal svůj mančaft do vedení. Inkasovaná branka Dynamo nabudila a to tak začínalo přebírat otěže zápasu do svých rukou. I přes několik dobrých šancí však již další branka nepřišla a o přestávce tak mohli být veselejší domácí.

 

   

Ve druhém poločase tlak hostí narůstal a vyrovnání nakonec přeci jenom přišlo. V sedmdesáté minutě se Ladislav Rout jal exekuce volného přímého kopu a začínalo se od nuly, přesněji od jedné. Jenže než stačila necelá stovka přítomných fanoušků strávit inkasovanou branku, vyslal do volného prostoru střídající Mudra dalšího mladíka Miroslava Nemčeka a ten tvrdou ranou pod břevno dokonal obrat v utkání. Domácí se ještě pokusili s utkáním něco udělat, ovšem na vyrovnání to již nestačilo a Dynamo tak zapisuje další tři body do tabulky.    

  



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Rieger Jiří (TJ Volduchy): „V první půli jsme byli lepší, samozřejmě šance byly na obou stranách. Ovšem druhý poločas klasika, naše slabina… Asi nemáme fyzičku, nevím. Soupeř nás přehrával a výsledek odpovídá. Naopak nás podržel brankář, klobouk dolů před ním. Museli jsme ho povolat necelou hodinu před zápasem, sám má velké zdravotní potíže a ve svých čtyřiačtyřiceti letech předvedl fantastický výkon.“

SK Petřín Plzeň B
Bačkovský Michal (TJ Dynamo ZČE Plzeň B): „Prvních deset minut hráli domácí, zbytek zápasu jsme měli v taktovce a odehráli jsme duel slušně. Nedařilo se nám však dávat góly. V prvním poločase jsme měli dvě loženky, ve druhém se již hrálo prakticky jen na půlce soupeře. V závěru utkání domácí tlačili, ale již nevyrovnali. Hráli jsme v čase jako A-tým, tak jsme přijeli se šesti dorostenci, kterým bylo šestnáct a sedmnáct let a jsem s jejich výkony spokojený.“



Sestavy


TJ Volduchy
J. Zatloukal [-] - J. Přibík [-] , E. Gvizd [-] , F. Melka [-] (84. M. Zlatohlávek [-] ) - J. Černý [-] (46. R. Pernica [-] ) , J. Straka [-] , J. Bron [-] , M. Pašek [-] , J. Danko [-] , V. Veselý [-] (78. J. Hraběta [-] ) - D. Rieger [-] -

SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - M. Trojovský [-] - D. Vojta [-] - M. Nemček [-] (75. K. Kalaš [-] ) , P. Macht [-] , T. Gita [-] (46. T. Mudra [-] ) , M. Brácha [-] , V. Klečka [-] (69. J. Ječmen [-] ) , Z. Rolko [-] , R. Šilhánek [-] , L. Rout [-] (81. V. Beber [-] )

ŽK: 90. R. Šilhánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BRON Pavel (N), ROUS Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.