J. Uher 89.
1:2p.
(0:0)
49. M. Vild
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov doma zachránil bod v poslední minutě!


Branky


89. J. Uher - 49. M. Vild
0

Rezerva Mýta sahala na půdě týmu třetí celku tabulky po senzační výhře, nakonec se přeci jenom dočkala, ale až v nastavení. Domácí naopak promarnili možnost poskočit o příčku výše po zaváhání Touškova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do samotného duelu vstoupili lépe domácí. Snad ako kdyby věděli, že v případě vítězství poskočí na průběžné druhé místo. Z úvodního tlaku však změnu skóre nevytěžili a hra se pomalu začala vyrovnávat. Rezerva Mýta totiž ze sedmé pozice ztrácela pouhé čtyři body a i jí by tak v případě úspěchu čekal posun vzhůru. I přes několik dobrých náznaků šancí se však zhruba stovka přítomných fanoušků branky nedočkala a mohla tak jen odhadovat, jak napínavý souboj dopadne.

 

A zápletka se začala tvořit hned z kraje druhého poločasu. Hostující obránce Michal Vild se přimotal ke skrumáži v pokutovém území Kaznějova a svou dorážkou poslal míč do sítě. Jeho tým tak hřál příjemný náskok a navíc duel dohrál v přesilové hře. Tomáš Jung totiž neudržel nervy na uzdě a za hrubé nesportovní chování putoval bez žlutého varování rovnou do sprch. Toho hosté využili několikrát k dobrým výpadům do otevřené obrany souepře, uklidňující gól však ne a ne přijít. A tak nakonec přišel trest. Necelou minutu před vypršením řádné hrací doby totiž za domácí udeřil kanonýr Jaroslav Uher a poslal zápas k penaltovému rozstřelu.

V penaltách se dlouho nemohlo rozhodnout, několik střelců totiž nezamířilo přesně. Celkový výsledek 4:5 a celkově 1:2 však nakonec přeci jenom přihrál o bod více Mýtu.      



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Pitlík Vladimír: „Já budu stručný. Viděli jsme vyrovnané a kvalitní utkání. Remíza je spravedlivá."

TJ Slavoj Mýto B
Hatina Miroslav: „Domácí na nás nastoupili a dvacet minut nás tlačili. Pak se hra vyrovnala, šance byly na obou stranách. Ve druhém poločase jsme naopak lepší byli my, dostali jsme se i do vedení. Domácí duel dohrávali v oslabení, my jsme chodili do otevřené obrany, jenže jsme potvrzující branku nedali a oni nás potrestali.“



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
M. Pešík [-] - J. Uher [-] , J. Hyneš [-] (46. D. Pojer [-] ) , J. Kopač [-] (64. J. Kiss [-] ) , D. Vinkler [-] , M. Polívka [-] (84. O. Běhounek [-] ) , J. Vondráček [-] (46. T. Vaneš [-] ) , J. Diviš [-] , T. Jung [-] , D. Müller [-] , M. Fedorco [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - L. Chmelík [-] (82. V. Pěnkava [-] ) , M. Vaňátko [-] , M. Veverka [-] , M. Švejda [-] , K. Barczik [-] , T. Vonášek [-] (46. M. Vild [-] ) , D. Veselý [-] , R. Fišer [-] , P. Ulrich [-] , M. Huml [-]

ŽK: 66. D. Pojer , 77. D. Müller - 48. R. Fišer , 63. M. Vild , 77. D. Veselý . ČK: 72. T. Jung .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Petr - BUCHTELÍK Pavel (N), SVĚTLÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.