2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná rozhodla zápas plný penalt… v penaltovém rozstřelu!


Branky


0

Duel dvou sousedů v tabulce se z rozdílu jednoho bodu navýšil po vzájemném utkání na dva, když těsné střetnutí rozhodl těsný výsledek i v rozstřelu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V derby dvou sousedů v tabulce i na mapě měli ze začátku utkání více ze hry domácí. Nýřany si v prvním poločase vyloženou šanci prakticky nepřipravily a nakonec odcházely do kabin s jednogólový mankem. To hráčům Tlučné zařídil jejich kapitán se spoluhráčem Schejbalem. Druhý jmenovaný byl totiž v pokutovém území atakován nedovoleně a sudí Vocelka neváhal zapískat a ukázat na značku pokutového puntíku. Tu k radosti dvou stovek přítomných fanoušků proměnil Marek Nachtmann a určil poločasový výsledek.

 

Druhá půle byla z obou stran hodně opatrná, oba soci si byli vědomi, že inkasovaná branka může hodně změnit. Ale ta přeci jenom přišla. Hlavní rozhodčí se nebál písknout do píšťalky ani na druhé straně a penaltu tak měli možnost zahrávat i hosté. Všemu předcházel volný přímý kop Diossu, který ve vápně hlavičkou ještě přihrával spoluhráči Cvachouček, našel však pouze ruku obránce. Míč si postavil na vyznačenou značku Jan Šlégl, kterému jeho pokus Homolka vyrazil, ovšem míč se k bekovi Nýřan vrátil a dorážka již byla gólová. Duel tak byl poslán do rozstřelu.

 

 

V pokutové loterii si vedli výborně oba brankáři. Jak Homolka na jedné, tak Kouba na straně druhé zneškodnili tři penalty, ale protože hosté ještě přidali tyč, po skóre 2:1 v rozstřelu i celkově se tak mohli radovat z celkového vítězství domácí.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Hnát Libor (T.J. Tlučná): „Bylo to derby jak má být. Nechybělo nasazení, přišlo hodně fanoušků. Měli jsme více ze hry, ale oni nám nakonec také vyrovnali z penalty. Jsme ale spokojeni se ziskem dvou bodů.“

TJ Nýřany
Niedermayer Martin (TJ DIOSS Nýřany): „V prvním poločase byli domácí lepší, moc šancí jsme neměli. Spíše asi dva či tři náznaky. Druhá půle byla opatrná, remíza spravedlivá. Penalty jsou loterie, ale proměnit jednu z pěti je ostuda.“



Sestavy


TJ Tlučná
L. Homolka [-] - O. Žitek [-] (64. V. Fišer [-] ) , T. Nachtmann [-] (72. P. Němec [-] ) , R. Tyll [-] , S. Schejbal [-] , M. Škoda [-] , R. Černý [-] (82. T. Němec [-] ) , M. Nachtmann [-] , S. Škoda [-] , O. Šafránek [-] , T. Žďárský [-]

TJ Nýřany
T. Kouba [-] - J. Václavík [-] , T. Voráček [-] , J. Cink [-] , J. Rosol [-] , Z. Cink [-] , J. Šlégl [-] , J. Folk [-] (63. L. Ďurina [-] ) , J. Cvachouček [-] , V. Kočí [-] , Z. Zdvihal [-] (90. L. Šlégl [-] )

ŽK: 60. R. Černý - 44. T. Voráček , 45. V. Kočí , 57. J. Folk , 62. J. Cvachouček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VOCELKA Milan - LUKÁŠ Kamil, LEJSEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.