Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském duelu Volduchy zvítězily v penaltách


0

Skóre se v napínavém zápase přelévalo z jedné strany na druhou, hosté museli dvakrát dotahovat náskok svého soupeře, nakonec v tabulce svého soka udrželi za svými zády.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel byl vzhledem k postavení obou týmů v tabulce a minimálnímu bodovému rozdílu pro obě mužstva velmi důležitý. A lépe za výhrou vykročili hosté. Po necelých deseti minutách hry si Václav Bystřický zpracoval na pravé straně míč, zbavil se dvou svých strážců a střelou na bližší tyč otevřel dnešní bohatý střelecký výčet. Jenže domácí se nezalekli a poměrně brzy bylo srovnáno. Kratochvíl vyslal pasem za obranu Martina Paška, jenž udělal pár rychlých kroků a přízemní střelou propálil Jaroše. Hra se po té trochu zklidnila, v závěru poločasu ovšem znovu oba týmy v rychlém sledu udeřily. Nejprve domácí dokonali obrat. Gólman Zbiroha chtěl v malém vápně udělal kličku napadajícímu soupeři, ovšem Tomáš Kratochvíl mu míč vypíchl pohodlně zasunul. Totožná situace se ale opakovala i na druhé straně. Fousovi ukradl kulatý nesmysl Bystřický, který o něj sice vzápětí přišel, ale jeho práci dokonal Martin Švehla. Soupeři tak do kabin odešli za nerozhodnutého stavu, napínavé dějství mělo pokračovat ve druhém poločase.

 

A necelá sedmdesátka přítomných fanoušků viděla opět brzký gól. Podruhé v zápase se Volduchy dostaly do vedení, když centr do vápna spadl na břevno, následně na malé vápno, odkud jej pohodlně poslal do sítě kapitán Emil Gvizd. Ovšem ani tentokrát domácí vedení neudrželi. Střídající Jan Lukeš využil centru Sklenáře z levé strany a duel tak z první poslal nohou do prodloužení. Ani jednomu ze soků se totiž již skórem pohnout nepodařilo, nepomohly ani dvě minuty nastavení.  

 

 

V penaltovém rozstřelu nakonec Volduchy přeci jenom uzmuly vítězství, ovšem díky dělení bodů se svému soupeři stále dívají na záda, rozdíl je nyní jediný bodík. Ještě vám dlužíme výsledek penalt, který je 4:3, stejně jako celkový.      



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Rieger Jiří: „Bylo to divoké utkání, který jsme nakonec zvládli v penaltách.“

TJ Město Zbiroh
Plačko Martin: „Můj komentář bude jednoduchý - opět jsme po zbytečných chybách ztratili body.“



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Přibík [-] , O. Reiser [-] , E. Gvizd [-] , F. Melka [-] (76. R. Pernica [-] ) - M. Pašek [-] , J. Černý [-] , D. Rieger [-] , J. Straka [-] (82. M. Zlatohlávek [-] ) , T. Kratochvíl [-] - V. Žák [-] -

TJ Město Zbiroh
M. Jaroš [-] - K. Marchal [-] , P. Dibus [-] , Z. Dubček [-] , J. Bojko [-] , M. Škvára [-] , Z. Simandl [-] (42. J. Lukeš [-] ) , V. Bystřický [-] , N. Sklenář [-] , M. Švehla [-] , V. Ludvík [-] (56. S. Jaroš [-] )

ŽK: 16. O. Reiser - 7. K. Marchal , 15. J. Bojko .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - HUDEČEK Pavel, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.