J. Šimr 7. (vl.)
J. Sluka 15. (vl.)
D. Rýdl 43.
L. Paleček 55.
4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva vlastní góly v úvodu pohřbily naděje Bukovce!


Branky


7. J. Šimr (vl.) , 15. J. Sluka (vl.) , 43. D. Rýdl , 55. L. Paleček
0

Očekávaný duel lepšícího se Bukovce na půdě třetích Radnic nakonec vyzněl v pohodlné vítězství domácích, kteří tak minimálně do zítra poposkočily na druhou příčku tabulky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Takový úvod jistě oba celky nečekaly. Ještě než padla na časomíře desáté minuta, přišel velmi kuriózní moment. Hostující Šimr dával z dobrých třiceti metrů vzduchem malou domů, jenže gólmanovi Partyngelovi míč prošel pod nohou při snaze jej zastavit. Brankář Bukovce, který ve svých šestačtyřiceti letech musel nastoupit kvůli chybějícím oběma kolegům, se ještě snažil situaci zachránit a ve skluzu vykopával balón, který dle sudích již byl za brankovou čarou. Řeklo by se ano, stane se, jenže po chvilce přišla střela domácích, kterou zády poslal mimo dosah svého brankáře Sluka a Radnice tak bez jediného zápisu ve své kolonce střelců již vedla o dvě branky. Další tvrdé K.O. přišlo již pro oklepané hosty v samotném závěru úvodního dějství, kdy se prosadil David Rýdl.

 

Na osm desítek přítomných fanoušků mělo o přestávce důvod k radosti, ovšem Bukovec se vzdát nehodlal. Ve druhém poločase kousal, Suka navíc nastřelil břevno. Ze standartní situace mohli vlastní gól zapsat i domácí, ale po volném přímém kopu soupeře si nastřelili pouze tyč. A tak přispěchal s definitivní pojistkou Lukáš Paleček. Ten vstřelil nejhezčí gól utkání, když se zaskvěl parádní střelou z dálky. Domácí tak stvrdili svou pozici na třetím místě a mohou při zaváhání Touškova v Nýřanech udržet i tu druhou, hosté po dvou utkáních odcházeli do kabin bez bodu.     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Janotová Jolana: „V první půli jsme soupeře přehrávali, ve druhé jsme polevili. Duel byl vyrovnaný a definitivně rozhodla až krásná střela Palečka."

SK Plzeň - Bukovec
Krejčí Karel: „Jsem v šoku. Hráči se dostaví půl hodiny před utkáním, já na ně čekal již téměř hodinu. Příprava odpovídala pak výsledku. Neumíme dát gól, ale hra nebyla špatná. O přestávce jsme si něco řekli, ale místo abychom hráli na brejky, tak na ně hráli domácí. Byli jsme vícekrát ve vápně než soupeř, ale nic jsme nevytěžili.“



Sestavy


TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - P. Valenta [-] , V. Melich [-] (80. V. Čekan [-] ) , M. Krč [-] , J. Draský [-] (73. L. Koffer [-] ) - V. Spurný [-] , D. Fencl [-] , J. Esterka [-] (78. F. Polášek [-] ) , M. Habr [-] , L. Paleček [-] (89. J. Körner [-] ) - D. Rýdl [-]

SK Plzeň - Bukovec
J. Partyngl [-] - V. Červený [-] , M. Hanzlíček [-] , J. Sluka [-] - T. Fiedler [-] , K. Pitlík [-] (37. J. Skala [-] ) , R. Šváb [-] , J. Šimr [-] , J. Zíka [-] , P. Podzimek [-] (46. M. Žemlička [-] ) - P. Babka [-]

ŽK: 60. M. Krč , 62. V. Spurný - 31. J. Šimr , 45. J. Skala , 60. T. Fiedler , 61. J. Zíka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ŠKARDA Jiří, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.