2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel patřil Mýtu!


Branky


0

Sedm a dost. Osmý vítězný korálek Radnici nepřibyl, všechny body brali domácí. Oba soupeře tak aktuálně dělí již jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Radnice měla na třetím místě aktuálně skvělou formu, v případě výhry navíc mohla opět o trochu více ukrojit z náskoku lídra z Dynama. Jenže domácí se nedali a prakticky se bodově na svého dnešního soupeře dotáhli. Ale pojďme popořadě. Hosté měli výborný vstup do utkání a také se za necelých deset minut dostali do vedení, když centr z levé strany od Spurného poslal hlavou k tyči Martin Habr. Ovšem Mýto se z dobrého nástupu soupeře brzy vzpamatovalo a po pár důležitých zákrocích Matouše i srovnalo skóre. Obránce David Veselý se postavil k exekuci volného přímého kopu a trefil přesně na zadní tyč. Více se toho již do prvního poločasu kromě jedné žluté karty nevešlo, přestože hosté měli v samotném závěru hned několik dobrých příležitostí. Na sto padesát přítomných fanoušků tak mohlo o přestávce pouze odhadovat, jak napínavý duel dopadne.

 

A udeřila opět zadní řada domácích. Bek Karel Barczik si nejvýše naskočil na rohový kop a hlavou trefil přesně k bližší tyči. Po chvilce navíc Vaňátka sestřelil gólman Körner a sudí Chejlava neváhal ukázat na značku pokutového kopu. Penalty se ujal Veverka, ovšem nevedl si dobře. Definitivní pojistku tak mohl sám před radnickou branou přidat Vaňátko, ale netrefil zařízení. Hosté ještě po dalším brejku soupeře hasili vše jen za cenu červené karty, kterou obdržel Draský a tři body tak nakonec zůstaly v Mýtě, které je aktuálně sedmé, Sokol je čtvrtý.   



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Hatina Miroslav: „Hosté byli v prvním poločase lepší, měli více šancí, nás podržel gólman. Poté se nám podařilo vyrovnat, i hra byla vyrovnaná a postupně jsme měli více šancí my. Utkání bylo tvrdé, až nepřiměřeně od hostí. Následovalo i vyloučení.“

TJ Sokol Radnice
Svoboda Petr: „Naši hráči nepodali obvyklý výkon a prohráli kvůli žalostné koncovce.“



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Vaňátko [-] , M. Veverka [-] , M. Vild [-] (58. A. Babuljak [-] ) , K. Barczik [-] , M. Huml [-] , T. Vonášek [-] (88. L. Heřmanský [-] ) , D. Veselý [-] , P. Cafourek [-] (74. M. Lupáč [-] ) , J. Kalčic [-] , P. Bejček [-]

TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - J. Draský [-] , P. Valenta [-] , V. Melich [-] (72. F. Polášek [-] ) , M. Krč [-] - V. Spurný [-] , L. Paleček [-] , J. Esterka [-] (62. P. Kočka [-] ) , D. Fencl [-] , M. Habr [-] - D. Rýdl [-] -

ŽK: 15. M. Huml , 81. T. Vonášek - 15. D. Rýdl , 40. D. Fencl , 69. P. Kočka , 72. P. Valenta , 77. L. Paleček . ČK: 88. J. Draský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - REIPRICH Václav, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.