2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov v posledním kole vybojoval PŮLMISTRA!


Branky


79. J. Sluka , 81. J. Šimr - 35. O. Karbusický , 64. V. Nosek , 72. V. Nosek
0

Tak dlouho dotahovali hosté vedoucí Dynamo, až se jim podařilo v posledním kole podzimu jej předběhnout a přezimovat tak na první příčce průběžné tabulky. Domácí jsou naopak předposlední.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel dvou týmů se zcela opačnými starostmi svedl do přímého souboje aspiranta na titul půlmistra Touškov a Bukovec, jenž se tabulkou postupně propadá stále níže a níže. Diváci však v první půli příliš vzruchu neviděli, vše podstatné se událo až po půl hodině hry. To se domácí Šimr trhl sám do úniku, který ovšem nedokázal proměnit. Toho hosté využili ve znamení rčení: „nedáš – dostaneš.“ Míč přijal ve vápně Ondřej Karbusický, balón si připravil na levou nohu a umístěnou ranou k tyči nedal Matasovi příliš šancí zasáhnout. Tím střelecký výčet prvních pětačtyřiceti minut končí, necelých šest desítek přítomných fanoušků tak bylo v očekávání, jak napínavý duel dopadne. 

 

Na neštěstí pro drtivou většinu z nich jako první udeřili ve druhém poločase opět hosté. Nebezpečně vypálil Bouzek a s dorážkou přispěchal Vladimír Nosek. Stejný hráč se navíc za dalších necelých deset minut řítil po příhře Karbusického sám na gólmana, kterého překonal střelou k tyči a dodal na kopačky svého týmu klid. Možná ale však až příliš velký. Po chvilce totiž domácí vybojovali pokutový kop. Jenže penaltu Jakub Sluka poslal pouze do břevna. Své zaváhání stejný hráč odčinil prakticky vzápětí, když se krásné přes zeď prosadil z volného přímého kopu. Bukovec navíc snížil na rozdíl jediné branky. Vyslán do uličky byl Jaromír Šimr a prosadil se střelou ze strany. Více toho ale již domácí, i přes poměrně velké množství času, již nestihli a propadávají se na třináctou pozici. Hosté naopak přezimují jako lídr!   



Ohlasy k zápasu


SK Plzeň - Bukovec
Krejčí Karel: „Zkusil jsem systém, který hráči možná nikdy nehráli - na pět obránců a čtyři záložníky. Rozhodl první poločas, kdy jsme nedali jasnou šanci a rychle pak Touškov udeřil. Soupeř i zápas byl kvalitní a hosté byli nakonec šťastnější.“

TJ Sokol Město Touškov
König Vlastislav: „Z jasného zápasu se stalo na konci drama. Ale naštěstí se již potřetí soupeř netrefil. Máme radost z první příčky, určitě to příští týden na dokopné oslavíme (úsměv).“



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
L. Matas [-] - M. Matys [-] , V. Červený [-] , M. Hanzlíček [-] , J. Sluka [-] , R. Šváb [-] - J. Zíka [-] , J. Šlehofer [-] (73. J. Havelka [-] ) , L. Sabo [-] (73. M. Žemlička [-] ) , J. Šimr [-] - J. Valenta [-]

TJ Sokol Město Touškov
J. Herman [-] - V. Nosek [-] , O. Karbusický [-] , A. Mezera [-] (62. I. Momotov [-] ) , M. Bouzek [-] , T. Michalides [-] , J. Anděl [-] (46. P. Foltýn [-] ) , M. Šiml [-] , J. Hauer [-] , K. Touš [-] , R. Voith [-] (73. A. Šimice [-] )

ŽK: 67. K. Touš , 75. J. Herman , 78. M. Bouzek , 84. V. Nosek .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Petržilka Jiří - PENA Miroslav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.