Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu dvou třináctibodových uspěly Plasy ve Zbirohu!


0

Vyrovnaný duel dvou sousedů v tabulce nakonec vyzněl lépe pro hosty, kteří se tak od svého soupeře odpoutali a nakonec poskočili na průběžnou devátou příčku.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oběma celkům se do posledního kola podzimu, které je navíc svedlo do vzájemného souboje, dařilo sbírat body naprosto shodně. Mírnými favority se tak dali označit domácí, jejichž úspěch tipoval před posledním kolem i trenér lídra z Dynama ZČE pan Bačkovský. A vše tak skutečně vypadalo. Již ve třetí minutě se totiž hosté dopustili faulu blízko pokutového území a Zbiroh tak měl výhodu volného přímého kopu. K tomu se postavil Václav Bystřický a kop umístil přesně k pravé tyči. Žel Bohu se toho však více do první půle nevešlo, více ze hry sice měli domácí, které vedoucí branka ještě více nakopla, ale skórem se již nikomu pohnout nepodařilo. Necelá stovka přítomných fanoušků tak jen s příjemným vedením v zádech nervózně vyhlížela poločas druhý. 

 

Ten však drtivou většinu z nich zrovna dvakrát nepotěšil. Již po pěti minutách hry natáhl ke střele z vápna ze strany Michal Šamberger, jehož pumelici ještě nešťastně tečoval obránce mimo dosah Veselého a začínalo se tak od nuly, přesněji od jedné. Domácím druhý poločas příliš nevycházel, hra se odehrávala převážně kolem půlky a jejich branky. Vše tak vyústilo v dokonání obratu v utkání. V jednaosmdesáté minutě David Pochobradský dobíhal odražený míč po střele zpoza šestnáctky a kulatý nesmysl doklepl do sítě. Přestože ještě času zbývalo poměrně dost, domácí již odpověď nenašli a Plasům tak podlehli. Přezimují tak na průběžné dvanácté pozici, jejich soupeř o dvě lépe.      



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Plačko Martin: „Bohužel zde bude stačit jediná věta - hosté měli větší chuť po vítězství.“

TJ Sokol Plasy
Jílek Pavel: „V první půli byli domácí lepší, hráli jsme chaoticky. Následně je domácí zatlačili a mohlo to být i o více branek.“



Sestavy


TJ Město Zbiroh
D. Veselý [-] - M. Švehla [-] (65. M. Jaroš [-] ) , J. Lukeš [-] , J. Bojko [-] , P. Dibus [-] , K. Marchal [-] , S. Jaroš [-] , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] , M. Škvára [-] (65. V. Ludvík [-] ) , M. Švehla [-]

TJ Sokol Plasy
J. Kylián [-] - D. Pochobradský [-] , M. Skuhrovec [-] , A. Halama [-] , M. Špelina [-] , M. Šamberger [-] (88. P. Ryšica [-] ) , J. Skuhrovec [-] (46. S. Randa [-] ) , D. Koudele [-] (78. D. Grün [-] ) , M. Országh [-] , J. Jakeš [-] , K. Žemlička [-] (46. M. Bunda [-] )

ŽK: 67. V. Bystřický - 56. S. Randa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - KRABEC Milan (N), KOUDELE Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.