3:4p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek uspěl na půdě Kaznějova!


Branky


29. D. Vinkler , 55. D. Vinkler , 75. J. Beránek (p.) - 42. A. Pérez , 48. J. Valdhans , 62. M. Král
0

Domácím nevyšel závěr podzimu po předchozím velmi dobře rozehraném začátku a z obou dnešních soupeřů se tak stali pro zimní přestávku v průběžné tabulce sousedé. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí šli do utkání s vidinou možnosti poskočit na pátou příčku, hosté naopak ještě mohli skončit osmí. A lépe do duelu vkročil Kaznějov. Jako velká voda vtrhl do obrany Hrádku po zhruba půl hodině hry Daniel Vinkler a poradil si i tváří v tvář s gólmanem Volákem. Když už se zdálo, že do kabin se půjde s mírným náskokem domácích, udeřili hosté v samotném závěru prvního dějství. Antonio Pérez dostal příliš prostoru v šestnáctce a umístěnou střelou určil, že oba celky budou mít o přestávce k vítězství, ale zároveň i porážce, stejně daleko. Jestli a jak druhý poločas určí vítěze, se mohlo na šest desítek přítomných fanoušků pouze dohadovat.

 

A do něj vkročil lépe Hrádek. Neuběhlo ani pět minut hry, když Valešovi vypadl míč z rukavic a včas s dorážkou přispěchal Josef Valdhans. Bohemia se však nezlekla a poměrně brzy se jí podařilo srovnat se svým soupeřem krok. Předvedla totiž povedenou kombinaci, kterou prakticky do prázdné zakončil svou střelou opět Daniel Vinkler. Začínalo se tak znovu od nuly, tedy dvou. Ale skóre se opět poměrně bezy měnilo. Hosté zatáhli kulatý nesmysl na hranici pokutového území, kde zkusil své štěstí Martin Král a trefil přesně k tyči. Domácí ovšem znovu našli odpověď. V pětasedmdesáté minutě v šestnáctce přišel faul na Uhera a sudí Vocelka neváhal ukázat na značku pokutového kopu. K penaltě se postavil Jiří Beránek a opět srovnal stav zápasu. Situace se po chvilce opakovala, ovšem tejný hráč tentokráte selhal a utkání tak dospělo k penaltovému rozstřelu.

 

V něm hosté jednou neproměnili, když se zaskvěl Valeš. Ovšem na druhé straně jej předčil dvěma lapenými pokusy soupeře Volák a Hrádek tak ukončil podzimní část ziskem dvou bodů a na osmé příčce, domácí jsou jen o jednu pozici výše. 




Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Pitlík Vladimír: „Spousta neproměněných šancí včetně penalty v závěru nás stála výhru.“

TJ Hrádek
Řepka Vratislav: „Pohledný fotbal, útočný z obou stran. Tomu i odpovídá šest branek.“



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - J. Hyneš [-] (68. J. Beránek [-] ) , P. Vaneš [-] , J. Vondráček [-] , J. Diviš [-] , O. Běhounek [-] , D. Müller [-] (46. T. Vaneš [-] ) , D. Vinkler [-] , J. Uher [-] , M. Polívka [-] (75. J. Kiss [-] ) , D. Pojer [-]

TJ Hrádek
J. Volák [-] - M. Zeman [-] , J. Baranec [-] , J. Kasl [-] , P. Bihary [-] , V. Desort [-] (77. D. Vilém [-] ) , A. Pérez [-] , P. Řepka [-] , J. Hrubý [-] , J. Valdhans [-] , M. Král [-] (88. L. Trnka [-] )

ŽK: 80. D. Vinkler - 76. M. Král , 82. P. Řepka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VOCELKA Milan - HAMOUZ Jakub, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.