2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání zvládli lépe domácí a zvítězili


Branky


0

Fotbalisté Měčína přivítali ve čtvrtém kole na svém hřišti Merklín. Ve velmi pohledném utkání (i s trochou štěstí) dokázali domácí zvítězit a můžou se těšit ze skvělého startu do sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hned z první šance udeřili

Do utkání vstoupili hráči se značnou nervozitou, ovšem na gól nemuseli diváci dlouho čekat. Již ve 4. minutě využil chyby domácí obrany Ilija Yankov a poslal hostující fotbalisty do vedení. To domácí značně nabudilo, převzali iniciativu, vytvořili nátlak a byla z toho vyrovnávací branka. V 10. minutě po pravém kraji utekl Ondřej Jareš, dostal míč do vápna, kde si v houštině těl našel míč Jaroslav Krotký a přízemní střelou překonal brankáře Bacíka. Hosté si dokázali do poločasu vytvořit řadu vyložených šancí, ale buď je zradila koncovka, nebo je vychytal skvělý František Jarolím. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1, diváci se mohli těšit na druhou půli.

Ačkoliv vstoupili do poločasu lépe hosté, z gólu se radovali domácí

I druhý poločas přinesl skvělý fotbal. Hosté hned od úvodu hráli agresivněji, měli více ze hry. Snažili se nakopávat dlouhé míče na své statné útočníky, ale obrana Měčína si věděla rady. Po úvodním tlaku se domácí oklepali a začali si vytvářet šance, ale nedokázali je přetavit ve vedoucí branku. Na gól museli fanoušci čekat až do 77. minuty, kdy opět po lajně unikl aktivní Jareš, nacentroval před branku, kde našel kapitána Němce, který rozvlnil síť - 2:1. Hosté nedokázali na tuto branku odpovědět, domácí si závěr zápasu pohlídali. Mohou se tedy těšit ze tří bodů z velice povedeného utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Začali jsme nervózně a brzy inkasovali. Poté jsme se zvedli a dokázali jsme odpovědět. Ve druhé půli hráli hosté agresivněji, ale nám se podařilo vstřelit branku, která byla nakonec rozhodující. Celý tým podal velmi zodpovědný výkon, všichni hráči bojovali až do konce.

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Byl to vyrovnaný zápas, myslím si, že šancí jsme měli dost, bohužel jsme je neproměnili. Byl to velmi pěkný a svižný zápas. Opravdu na úrovni, divákům se musel líbit.



Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - K. Bureš [-] , M. Malán [-] , L. Drmola [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] (88. F. Šlais [-] ) , J. Krotký [-] , L. Čejka [-] , D. Gajdušek [-] , O. Jareš [-] (80. R. Kojan [-] )

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - T. Pech [-] , I. Yankov [-] , R. Šobr [-] , J. Toman [-] (66. W. Kříž [-] ) , P. Štádler [-] , D. Kříž [-] , M. Schejbal [-] , J. Liška [-] , O. Haník [-] , D. Wild [-]

ŽK: 33. K. Bureš , 53. L. Čejka , 65. M. Malán , 74. J. Krotký - 43. T. Pech .
Hráči zápasu: F. Jarolím - O. Haník .
Místo: Měčín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ježek Petr - LIŠKUTÍN Antonín, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.