0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté zvládli penaltový rozstřel a získali bod navíc


Branky


0

Na hřiště Plzence zavítali hráči týmu Dlouhé Vsi. V zápase s minimem šancí na obou stranách uspěli hostující fotbalisté až na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním půli zvonily tyče

Do zápasu nevstoupily oba týmy v moc velké pohodě. Na hráčích byla vidět nervozita, míč jim uskakoval a nebyli schopni si vytvořit nějaký souvislejší tlak. Nicméně oba brankáři byli v první půli překonáni, ovšem zachránily je brankové konstrukce. Na nastřelenou tyč domácího týmu odpověděl chvíli na to pěknou střelou Filip Dryje, ale i jeho projektil skončil na tyči. V první půli tedy branka nepadla. Početné publikum, které dorazilo do Plzence, nemělo moc důvodů k radosti.

Ani druhá půle branku nepřinesla

I druhý poločas byl spíše ve znamení tuhého boje, než nějaká fotbalové krásy. Šancí opět moc nebylo, nutno pochválit obrany obou týmů, které dnes pracovaly na výbornou. Hra se soustředila především ve středu hřiště, kde se sváděla tuhá bitva o míč. Většina útočných výpadů na obou stranách byla zastavena již v zárodku, hráči neměli moc prostoru na to s míčem něco vymyslet. Diváci se branky nedočkali, a tak se všichni mohli soustředit na penaltový rozstřel, který určí, kdo získá bod navíc.

Hosté měli více štěstí a pevnější nervy

I v penaltovém rozstřelu to dlouho vypadalo, že rozhodnutí nepřijde. Až v poslední páté sérii domácí hráč nezvládl svůj kop a přestřelil. Za hosty svoji penaltu proměnil střídající Jiří Kodýdek. Hosté se tedy mohou těšit ze zisku dvou bodů z horké půdy Plzence.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Byl to naprosto vyrovnaný zápas, vyhrál tým, který měl více štěstí. Chtěl bych pochválit celé mužstvo, hráči konečně ukázali co v nich je, a že mají na to hrát 1.B třídu.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - P. Staněk [-] (46. P. Houdek [-] ) , M. Bláha [-] - T. Pata [-] , J. Parlásek [-] , L. Zelinka [-] (83. M. Schejbal [-] ) - M. Šindelář [-] , O. Havlíček [-] - S. Volín [-] , P. Brejcha [-] , J. Hudeček [-] (56. M. Směšný [-] )

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - F. Matějka [-] , F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] (87. P. Beránek [-] ) , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] (78. P. Švajka [-] ) , P. Sperl [-] (56. J. Kodýdek [-] ) , O. Goby [-]

ŽK: 20. J. Mirvald , 38. F. Blažek .
Hráči zápasu: P. Pechek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Velíšek Jiří - RUDA Daniel, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.