3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec využil výhody domácího hřiště a bere tři body


Branky


9. J. Strejc , 53. F. Trhlík (p.) , 73. J. Strejc - 15. D. Šlajs , 30. M. Hofman
0

Spálené Poříčí se nám představilo na horké půdě Smolivce. Domácí po vyrovnaném utkání berou vítězství všemi deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv vedli, po první půli domácí prohrávali

Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu lépe, úvodních pár minut bylo v jejich režii. Z první vážnější situace ale inkasovali. Při rohovém kopu zůstal trestuhodně neobsazený domácí útočník Jan Strejc a po devíti minutách to bylo 1:0. Vyrovnání přišlo o pět minut později taktéž ze standartní situace. Hlavičkou vyrovnal David Šlajs. Hosté byli aktivnější, více se tlačili do šancí a ve 30. minutě už dokonce vedli, k odraženému míči se na vápně dostal Marek Hofman a krásnou technickou střelou do horního rohu branky nedal brankáři Dražanovi žádnou šanci. Závěr poločasu byl opatrný z obou stran, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu, která by znamenala branku soupeře. Poločasový hvizd poslal hráče do kabin za stavu 1:2.

Domácí otočili zápas a připsali si cennou výhru

Do druhé půle vstoupili s větším odhodláním hráči Smolivce, kteří zatlačili soupeře a hnali se za vyrovnáním. V 53. minutě po závaru v pokutovém území a srážce dvou hráčů rozhodčí odpískal pokutový kop, který dokázal proměnit František Trhlík a bylo vyrovnáno. Domácí využívali i znalosti vlastního hřiště, které více vyhovovalo jejich stylu hry a v druhé půli byli o něco lepším týmem. V 73. minutě dokonce vstřelili vedoucí branku, když po standartní situaci a centru z pravé strany opět dokázal skórovat Jan Strejc, který i za pomoci teče obránce překonal brankáře Vargu. Hosté se nedokázali z obdrženého gólu vzpamatovat. Až v poslední pětiminutovce, když už vzadu hráli pouze na tři obránce, si vytvořili tlak a měli velkou šanci na vyrovnání. V pokutovém území propadl míč k Martinu Krňoulovi, který pohotově zakončil, ale jeho střelu zblízka dokázal zlikvidovat domácí brankář. Tým Smolivce tedy dokázal vedení ubránit a může se těšit z důležité výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
Miroslav Dražan: V úvodu se nám povedlo vstřelit branku, nicméně do poločasu jsme prohrávali. Byl to vyrovnaný zápas, měli jsme i trochu štěstí v závěru. Výhra nás samozřejmě velmi těší.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Ve Smolivci je specifické hřiště. Je malé, domácí na něm umí hrát, každá standartní situace je zde nebezpečná, domácí jsou velmi důrazní. My jsme nastoupili s tím, že si na to musíme dát pozor. Začátek zápasu nám patřil, nicméně hned při prvním rohu jsme nechali hráče trestuhodně neobsazeného a dostali jsme gól. Do poločasu jsme zabrali a dokázali zápas otočit. Ve druhé půli měli asi domácí větší chuť zvítězit a přitlačili nás. Bylo to vyrovnané utkání, spíš by tomu slušela remíza, ale domácí ukázali větší vůli po vítězství.



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - R. Ostříž [-] , D. Štutika [-] (89. J. Beneš [-] ) , J. Strejc [-] , J. Růt [-] , O. Strejc [-] (46. F. Trhlík [-] ) , J. Tupý [-] , R. Brejcha [-] , P. Nachtman [-] , P. Panýrek [-] (46. V. Nachtman [-] ) , M. Hrkel [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Karas [-] , J. Radda [-] , O. Homolka [-] , K. Kalista [-] - P. Roj [-] , P. Jirka [-] (22. M. Hofman [-] ) , V. Homolka [-] , M. Krňoul [-] - J. Novák [-] , D. Šlajs [-]

ŽK: 29. P. Panýrek , 31. J. Tupý - 33. D. Šlajs , 53. J. Karas .
Hráči zápasu: J. Strejc - M. Hofman .
Místo: Starý Smolivec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulhánek Milan - STREJC Otomar (N), BLÁHA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.