4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice doma slaví 6. výhru v řadě


Branky


44. J. Svoboda , 55. J. Svoboda , 67. M. Otýs , 82. S. Hora - 33. J. Dobrý
12

Třemošná to měla v Malesicích těžké, i přes to vedla. Domácí to tak nenechali a obrat dokonali ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměňování šancí domácích

Malesice po sérii pěti vítězství v řadě do zápasu vstoupily tak, jak si představovaly. Napadaly soupeře a kombinační hrou se dostávaly do šancí, které ale nepromeňovaly. A tak je ve 33. minutě Třemošná po jediné střele v zápase potrestala, trefil se Dobrý - 0:1. Tento gól domácí ještě více vyhecoval a po dalších šancích ve 44. minutě zaslouženě vyrovnali zásluhou Svobody - 1:1. 

Domácí rozhodli ve druhém poločase

Domácí šli do druhého poločasu s tím, že budou držet balón a v ofenzivní části velmi trpěliví a šance přijdou. To se vyplatilo a v 55. minutě se podruhé v zápase trefil Svoboda - 2:1. Po této brance se Malesice ještě více uklidnily a měly územní převahu. V 59. minutě dostal hostující Strnad druhou žlutou kartu a šel do sprch. V 67. minutě početní výhodu využil k navýšení skóre Otýs - 3:1. Po této brance hráli domácí dál útočný fotbal, nechtěli zápas jen dohrávat. V 82. minutě upravil na konečných 4:1 střídající Hora, který proměnil krásně rozehraný trestný kop Roberta Kazdy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Tomáš Čečil, asistent trenéra domácích: Se zápasem jsme všichni spokojeni, na hřišti jasně lepší než soupeř. Jediné, co bych možná trochu klukům vytknul, je spousta neproměněných šancí a to nejen v tomto zápase. Nadruhou stranu, když dáš 4 goly, nemůžeš být nespokojený. S kolegou Ondrou Pondělíkem jsme moc rádi, že kluci dodržují systém hry. Je na borcích vidět, že se všichni fotbalem baví, proto nás všechny mrzí, že nás teď čeká Covid pauza. Zároveň doufáme, že bude co nejkratší a všichni se zas budem bavit fotbalem.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
L. Homolka [-] - M. Otýs [-] (76. S. Hora [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Hrabchak [-] , T. Kepka [-] (58. T. Václavík [-] ) , M. Legát [-] , R. Kazda [-] , P. Henrich [-] , D. Faltus [-] , J. Dlabač [-] , O. Žitek [-]

TJ Tatran Třemošná
J. Körner [-] - V. Mareš [-] , P. Strnad [-] , J. Dobrý [-] , J. Rozmara [-] , R. Hilgart [-] , T. Eisenhammer [-] , M. Sudík [-] , V. Vrba [-] , V. Eisenhammer [-] (76. V. Pihera [-] ) , J. Vurm [-]

ŽK: 54. T. Kepka - 29. T. Eisenhammer , 49. P. Strnad , 54. J. Rozmara , 76. R. Hilgart , 82. J. Körner . ČK: 59. P. Strnad .
Hráči zápasu: J. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jakub Procházka
Tip experta: výhra domácích

Skvěle hrající Malesice budou pokračovat ve své jízdě a vytvoří si několik gólovek. Pokud se jim podaří proměnit alespoň nepatrnou část, s přehledem vyhrají.

Tip: výhra domácích