D. Kříž 36. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Chlumčan dokázali v deseti zápas otočit


Branky


36. D. Kříž (p.) - 45. J. Kraus , 47. J. Kraus , 54. L. Tomášek ml.
0

V pátém kole se střetly týmy Merklína a Chlumčan. Hosté i přes vyloučení a následný gól dokázali zápas ve druhém poločase otočit a slaví velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastné vyloučení zkomplikovalo hostům život

Utkání bylo již od úvodu velmi vyrovnané, bylo vidět, že se potkali dva kvalitní soupeři. Domácí byli o něco aktivnější, byli více na míči a vytvářeli si zajímavé příležitosti. Ve 35. minutě po útoku domácích zachraňoval svůj tým na brankové čáře obránce Jan Lenk, bohužel ale při pokusu odehrát míč zahrál rukou a byla z toho penalta a červená karta. Pokutový kop proměnil Daniel Kříž a domácí se ujali vedení 1:0. Na hřišti byla poznat početní převaha domácího týmu, který byl lepší. Už to vypadalo, že po prvním poločase budou hráči Merklína ve vedení, ale v poslední minutě se po rohovém kopu dokázal hlavou prosadit útočník Jan Kraus a bylo vyrovnáno.

Chlumčany se semkly a skvělým výkonem dokázaly zvítězit

Do druhého poločasu vstoupily Chlumčany naprosto skvěle. Hned po dvou minutách skóroval z rychlého protiútoku opět Jan Kraus a hosté se i o deseti dostali do vedení. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, jenže v 54. minutě přišla definitivní rána. Opět po rychlém protiútoků napřáhl ke střele z dvaceti metrů Lukáš Tomášek a bylo to už 1:3. To hráče Merklína zaskočilo a jejich hra se úplně rozpadla. Nebyli schopni nijak odpovědět, hráli ve velké křeči. Měli sice pár šancí, povedlo se jim dokonce nastřelit tyč, ale hosté ze svých brejků nastřelili tyče dokonce dvě. Nicméně skóre se již neměnilo, Chlumčany tedy dokázaly heroickým výkonem zvítězit a jsou v čele soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Úvod zápasu byl vyrovnaný, poté jsme trochu přidali a povedlo se nám z penalty skórovat. Na konci poločasu jsme ale dostali gól a to byl zlomový moment celého zápasu. Oslabení hosté se semkli a velmi týmovým výkonem dovedli utkání do vítězného konce. Měli velmi rychlé a šikovné útočníky, kteří si v zakončení věděli rady.

TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Začátek byl vyrovnaný, poté jsme šli do deseti – opět, už to ani jinak neumíme (smích). Rozhodčí odpískal spornou penaltu, kdy náš hráč odehrál míč ramenem na brankové čáře, následovala penalta a vyloučení. Naštěstí se nám po rohovém kopu podařilo do poločasu vyrovnat. Ve druhé půli jsme hru zjednodušili, nakopávali dlouhé míče dopředu a hrozili z protiútoků, což nám dnes vycházelo, obzvláště na malém hřišti v Merklíně. Utkání jsme nakonec zvládli, což nás velmi těší.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - T. Grüner [-] (80. A. Kozák [-] ) , D. Wild [-] , O. Haník [-] , T. Pech [-] , M. Schejbal [-] , R. Šobr [-] , K. Kubát [-] (85. J. Toman [-] ) , M. Liška [-] , W. Kříž [-] (49. I. Yankov [-] ) , D. Kříž [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - - J. Kraus [-] (84. L. Tomášek [-] ) , J. Voller [-] , J. Havlíček [-] , V. Dušek [-] , T. Benedikt [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Šmíd [-] , V. Syrovátko [-] , J. Lenk [-] , L. Milota [-]

ŽK: 21. M. Liška , 45. K. Kubát , 88. O. Haník , 90. I. Yankov - 16. J. Kraus , 40. L. Milota , 71. T. Benedikt , 74. J. Voller . ČK: 35. J. Lenk .
Hráči zápasu: J. Voller , J. Kraus .
Místo: Merklín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - KOURA Radim, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.