Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prodlužují sérii neporazitelnosti


Branky


0

V sedmém kole zavítali hráči Přeštic na půdu vedoucího týmu tabulky a neodvezli si ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do utkání v podání domácích

Do utkání vstoupili domácí velmi aktivně a hned v úvodních minutách si vypracovali řadu šancí, které ovšem nedokázali proměnit. To je ale mrzet nemuselo, jelikož se dostali do vedení, když se prosadil v 11. minutě po rohovém kopu kapitán Libor Milota. Hned o tři minuty později to bylo již o dvě branky. Domácí udeřili opět po rohovém kopu, tentokrát se do listiny střelců zapsal Vojtěch Syrovátko. Hosté se nechtěli vzdát bez boje a od 20. minuty převzali iniciativu. Na hřišti byli lepším týmem, soupeře k ničemu nepouštěli a podařilo se jim do konce poločasu snížit, úspěšným střelcem byl Michal Brada. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

Hostům se vyrovnat nepodařilo

Druhý poločas byl od začátku v režii Přeštic. Domácí tým se od úvodu jen bránil, nutno podotknout, že poměrně úspěšně. Hosté hráli dobře kombinačně, tlačili, ale nedařilo se jim dotáhnout své akce do úspěšného konce, vždy narazili na připravenou obranu Chlumčan a zároveň museli dávat pozor na rychlé protiútoky, které měli domácí velmi nebezpečné. Už to vypadalo, že se skóre měnit nebude, když se v 77. minutě po rychlém kontru prosadil Lukáš Tomášek a stvrdil vítězství Chlumčan v poměru 3:1. Chlumčany se tedy nadále drží na první pozici a vypadá to, že je jen tak někdo nesesadí.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Měli jsme skvělý vstup do utkání, povedlo se nám vstřelit dva góly ze standartních situací. Závěr poločasu ale patřil hostům, kteří po zásluze vyrovnali. Druhý poločas byl zcela v režii Přeštic, nám ale vyšel protiútok a výhru jsme si pohlídali.

FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Úvod utkání se nám vůbec nepovedl a dvakrát jsme inkasovali. Pak jsme se zlepšili a podařilo se nám snížit. V druhé půli jsme byli lepší, ale Chlumčany nás potrestali z protiútoku. Zápasu by asi slušela remíza.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] - J. Havlíček [-] (83. L. Tomášek [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] (89. T. Fořt [-] ) , J. Voller [-] - V. Dušek [-] , J. Kraus [-] (80. T. Fleissig [-] ) -

FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - J. Viktora [-] , M. Bešta [-] , M. Švarc [-] - M. Zoubek [-] - T. Benedikt [-] (13. V. Čížek [-] ) - O. Urban [-] (70. P. Skála [-] ) , J. Stehlík [-] , M. Brada [-] , P. Pap [-] (75. J. Ruth [-] ) , J. Gruszka [-]

ŽK: 40. P. Šmíd , 43. L. Milota , 60. T. Benedikt , 86. L. Tomášek - 16. M. Švarc , 87. M. Zoubek .
Hráči zápasu: V. Syrovátko .
Místo: Chlumčany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koura Radim - PRESSL Václav, LEJSEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.