Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí s přehledem vítězí


Branky


0

Na hřiště Starého Plzence zavítali hráči Merklína. Domácí potvrdili svoji formu a bez problémů vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po zásluze dostali do vedení

Hned od úvodních minut byl domácí tým lepší. Hráči Plzence tlačili svého soupeře, byli u všeho první. Merklínští nevstupovali do zápasu ve velké pohodě, měli za sebou sérii tří porážek a na hráčích byla vidět nervozita a herní nepohoda. V první dvacetiminutovce ale diváci gól neviděli, museli si počkat až do 24. minuty, kdy otevřel skóre zápasu domácí záložník Pavel Brejcha. Tato branka fotbalisty Plzence uklidnila, mohli hrát ve větší pohodě a nemuseli se tolik hnát dopředu. Nicméně se s jednobrankovým vedením nechtěli spokojit a do poločasu se jim podařilo vstřelit druhý gól, do listiny střelců se zapsal útočník Michal Šindelář. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Hostům se podařilo vyrovnat, na body to ale nestačilo

Ve druhé půli se hostující tým zlepšil, hra nebyla tolik jednostranná jako v poločase prvním. Podařilo se jim vstřelit kontaktní gól a to již v 52. minutě, kdy na 2:1 snížil Michal Liška. Domácí trochu znervózněli, nehráli již tak suverénně jako v první půli a začali se strachovat o výsledek. Toho hosté dokonale využili v 70. minutě, kdy se jim povedlo vyrovnat zásluhou Ilji Yankova. Hned vzápětí si ale vedení vzali domácí zpět, na 3:2 upravil skóre Adam Forejt. O dvě minuty později zvýšil na 4:2 Ondřej Havlíček a bylo rozhodnuto. Hosté již nedokázali odpovědět, navíc inkasovali popáté. V 90. minutě na konečných 5:2 Pavel Brejcha. Starý Plzenec se díky této výhře posunul na třetí pozici.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Domácí začali lépe, hráli svižně, ujali se vedení dva nula. V druhé půli naši zabrali, zlepšili, dokonce jsme vyrovnali. Vzápětí jsme to ale otevřeli, dostali jsme gól, hned poté další a bylo po zápase.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - M. Bláha [-] , J. Bláha [-] - T. Pata [-] - O. Havlíček [-] - P. Brejcha [-] , J. Hudeček [-] , M. Houdek [-] (32. A. Forejt [-] ) , P. Houdek [-] (72. J. Duspiva [-] ) , L. Zelinka [-] , M. Šindelář [-]

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - I. Yankov [-] (86. D. Marek [-] ) , M. Schejbal [-] , M. Liška [-] , P. Štádler [-] , T. Grüner [-] , O. Haník [-] , D. Wild [-] , T. Pech [-] (60. D. Regner [-] ) , R. Šobr [-] , D. Kříž [-]

ŽK: 62. P. Brejcha - 80. R. Šobr .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - KOMANEC Petr, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.