3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice si s přehledem došli pro tři body


Branky


0

V osmém kole přivítali hráči Štěnovic na svém hřišti poslední Strážov a s přehledem zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Belan poslal Štěnovice do vedení

Od úvodních minut bylo patrné, kdo bude dnes na hřišti dominovat. Domácí byli mnohem aktivnější, ve všech aspektech lepší a soupeře k ničemu nepustili. Vypracovali si řadu šancí, ale trápili si v zakončení. Střeleckou smůlu protrhl až ve 27. minutě Tomáš Belan, na jehož tečovanou střelu z velkého vápna byl brankář Strážova krátký. Vedoucí branka domácí uklidnila, zbytek poločasu odehráli v naprostém klidu, prezentovali se skvělou kombinační hrou, soupeře téměř nepustili k míči. Další branku ale k jejich smůle nepřidali, a tak šli do kabin s vědomím, že ještě zdaleka nemají vyhráno.

Domácí si vedení v klidu pohlídali

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji domácí, kteří se snažili vstřelit uklidňujicí branku. To se jim podařilo v 55. minutě, kdy po pravé straně unikl rychlonohý Jiří Knížek a jeho centr našel před brankou Václava Hostačného, který si v zakončení věděl rady a zvýšil tak vedení Štěnovic na 2:0. Hosté hráli pouze na nakopávané míče, nedařilo se jim dostat do nějaké výraznější šance, dnes na soupeře prostě nestačili. Domácí přidali ještě třetí branku, Hostačný vybojoval míč, který předal Michalu Bočkovi, který křižnou přihrávkou podél vápna našel Tomáše Belana, který střelou zpoza šestnáctky překonal brankáře Strážova. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, Štěnovice tedy vítězí po zásluze 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Martin Barnáš: Od první minuty jsme soupeře jasně přehrávali, byli jsme celý zápas lepší. Hosté hráli pouze nakopávané balóny, se kterými si naše obrana poradila. Myslím, že jsme navázali na dobrý výkon z Hrádku, kde jsme sice prohráli, ale hráli jsme dobře.




Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , M. Fabián [-] (77. J. Jůza [-] ) , J. Papež [-] , J. Knížek [-] (30. R. Růt [-] ) - T. Belan [-] , P. Volf [-] , R. Kehár [-] , M. Barnáš [-] - M. Boček [-] , V. Hostačný [-]

SK Kovodružstvo Strážov
M. Javorský [-] - V. Čížek [-] , J. Franc [-] - M. Chaluš [-] , D. Kološ [-] , O. Uruba [-] (56. M. Plíhal [-] ) , J. Hosnedl [-] - - A. Presl [-] , L. Janka [-] (76. T. Volf [-] ) , O. Janský [-] , M. Denk [-]

ŽK: 35. P. Volf .
Hráči zápasu: T. Belan .
Místo: Štěnovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - JIRKA Pavel (N), KREIBICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.