Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín si před COVID pauzou zastřílel


Branky


15

Petřín měl v posledních třech zápasech, stejně jako například Radnice, výkonnostní výpadek a chtěl se v plzeňském derby dostat zpět do tempa. To se jim povedlo i přesto, že se již před zápasem oba týmy dozvěděli, že je to pro ně poslední utkání před nucenou pauzou z důvodu vládních opatření.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky bylo vše otevřené

Petřín se celkem brzy ujal vedení. V 7. minutě se prosadil Jakub Krystl a poslal svůj tým do vedení. Hosté následně svého soupeře přehrával, ale finální koncovka vázla. Domácí se velmi dobře bránili, ale ani jim se z nabízenýchprotiútoků nedařilo srovnat skóre, a tak se šlo do šaten za stavu 0:1.

Rychlý double a povedené střídání

Petřín se od hvizdu sudího Šimka ihned hnal do útoku a později se také dokázal prosadit. V 56. miutě zamířil přesně nejlepší střelem minulé přerušené sezóny, kapitán hostů, Petr Škarda, aby jej o minutu později napodobil trenérův syn, Jan Vodrážka - 0:3. A bylo hotovo... 

Hosté následně prostřídali a do hry se dostali i hráči z A týmu. Zejména na fyzické kondici a technice hráčů toto bylo znát. A branky na sebe nenechaly dlouho čekat. V 64. minutě (v zápise administrativní chyba, uvedeno 34. min.), se prosadil střídající Michal Provod a zhruba 10 minut před koncem další střídající hráč, Lukáš Kotěšovec. Zápas se následně už jen dohrával a Košutka se ke vstřelení branky nezmohla.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér hostů: Trochu jsme se vrátili zpátky na zem a po velmi dobrém výkonu jsme zaslouženě vyhráli. Košutka zpočátku kvalitně bránila, ale tempo hry jsme vesměs určovali my. Po třetí brance domácí odpadli a po našem následném střídání, kdy jsem pustil do hry i lidi původně z A týmu, se náš tlak ještě umocnil v další branky. Jelikož nemělo áčko tento víkend kvůli odložení zápasu v Klatovech herní vytíženost, vzal jsem odtud alespoň 3 hráče do tohoto zápasu ke střídání.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Pitule [-] , F. Bloch [-] (53. P. Sobotka [-] ) , J. Kalaš [-] (71. J. Blažejovský [-] ) , M. Primas [-] , D. Triner [-] (71. M. Hejnal [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Navrátil [-] (63. F. Řežábek [-] )

SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - J. Vodrážka [-] , K. Bílik [-] (63. L. Kotěšovec [-] ) , M. Trojovský [-] (70. J. Levý [-] ) , J. Tětek [-] (56. M. Provod [-] ) , O. Vinkler [-] , J. Krystl [-] (56. D. Heller [-] ) , M. Fikrle [-] , A. Kohout [-] , M. Štefl [-] , P. Škarda [-]

ŽK: 35. J. Hemzáček , 40. J. Pekník , 59. M. Primas - 55. J. Krystl .
Hráči zápasu: M. Fikrle , J. Vodrážka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:49

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Wohlmuth
Tip experta: výhra hostů

Petřín potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů