1:3
(0:0)
78. M. Boukal
87. O. Soukup
90. J. Krystl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 13:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín doma prohrál poprvé po dvou letech


Branky


60. J. Vodrážka - 78. M. Boukal , 87. O. Soukup , 90. J. Krystl (vl.)
16

Žákava porazila domácí rezervu SK Petřín Plzeň rozdílem 1:3. Úplnou bodovou ztrátu na domácím hřišti pamatuje Petřín až dva roky zpět, kdy ještě v 1.B třídě sk. C, v postupové sezóně, nestačil 15.9.2018 na hosty z Plas a sám trenér Vodrážka, který musel utkání kvůli trestu sledovat z tribuny, byl udiven takto dlouhou domácí bodovou pohodou. "Každá série jednou končí", sdělil po utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín měl územní převahu, ale bez využitých příležitostí

Od zápasu se Sušicí, kdy Petřín poprvé v soutěži inkasoval, ztratil body v pravděpodobném souboji o první místo v Žichovicích a herní nepohodou pokračoval i v tomto zápase. Ač měli domácí výrazně vyšší držení míče a vytvářeli si více příležitostí, nedokázali na žákavskou obranu vyzrát. Kapitánem Tišlem byla hostující obrana výborně organizovaná a velmi dobře se předváděl také brankář Kosnar. Poločas nakonec nepřinesl žádnou branku, a to i přesto, že Jan Vodrážka z pokutového kopu přestřelil branku. Více spokojení mohli být tedy hosté.

12 minut od výhry

Domácí pokračovali v náporu a jedna šance střídala druhou. Nejlepší střelec domácích Jan Vodrážka své zaváhání z prvního poločasu nakonec napravil v 60. minutě. Petřín to uklidnilo, ale ve své aktivitě neustal. Chtěl přidat další branky a možná přehršel aktivity směrem dopředu se domácím nakonec vymstil. Hosté po celý zápas hrozili z protiútoků a zejména dvojice Nekola - Boukal domácí obraně hodně zatápěla. A v 78. minutě se hosté dočkali. Nekola při rychlém protiútoku podržel míč, výborně nalezl Matěje Boukala a ten chytře srovnal na 1:1. Domácí se o body nechtěli dělit, vrhli se ještě více do útoku, ale branky padaly na druhé straně. V 87. minutě se z dalšího rychlého přechodu dopředu radoval hostující Ondřej Soukup a aby toho nebylo málo, v poslední minutě si za záda svého brankáře srazil míč Jakub Krystl, který tak završil zmar petřínské neproduktivity.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Držení míče bylo jednoznačně na naší straně, ale soupeř měl více šancí, než jsme měli my. Nedali jsme penaltu, pak jsme sice vedli 1:0 a zápas jsme měli uhrát, ale soupeř výborně využíval Nekolu s Boukalem, na které když přenesl balon, tak to vždy smrdělo brankou. Nechtěli jsme remizovat, takže jsme hru otevřeli, ale když nedáme góly, tak nemůžeme vyhrát.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán hostů: Myslím, že to byl pěkný zápas. Domácí byli víc na balónu a my hráli na brejky. Petřín svůj tlak ve druhé půli proměnil v branku, ale nám se povedly protiútoky, díky nimž jsme zápas otočili na svou stranu. Určitě bych vyzdvihl našeho brankáře Tomáše Kosnara a pak Ondřeje Soukupa.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - J. Šulc [-] , M. Fikrle [-] , A. Kohout [-] , D. Voves [-] (15. L. Kotěšovec [-] ) , P. Bednář [-] , M. Štefl [-] (76. J. Krystl [-] ) , P. Bendl [-] , J. Vodrážka [-] , M. Kordík [-] (46. D. Heller [-] ) , P. Škarda [-] (83. L. Zoubek [-] )

FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Bouda [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (68. J. Aubrecht [-] ) , M. Štětina [-] (68. J. Mencl [-] ) , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , M. Skala [-] (65. L. Drugda [-] )

ŽK: 88. J. Šulc - 65. T. Nekola .
Hráči zápasu: T. Kosnar , O. Soukup .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Jakš Jan - PÁLEK Ondřej, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou spolu se Žichovicemi favoritem na postup do KP, proto doma nezaváhají a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích