D. Rýdl 11.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby získaly první body, obraly dosud stoprocentní Radnice


Branky


11. D. Rýdl - 25. J. Cole , 46. J. Jirotka , 71. V. Mańas
18

Před utkáním bylo dle tipujících fanoušků na výsledek zápasu očekávané, že si domácí dojdou pohodlně pro všechny body a díky zaváhání Petřína se na ně bodově dotáhnou. Tomu však dal stopku poslední celek tabulky, který táhl výborným výkonem Jerome Cole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice vedení neudržely

Na mokrém hřišti to od prvních minut sedlo více domácím, kteří si zejména ze standardních situací vytvořili několik zajímavých příležitostí. Nicméně jedinou proměněnou zůstala první z nich. V 11. minutě nacentroval Esterka z rohu přesně na hlavu osamoceného Davida Rýdla a ten se zakončením neměl problém. Hosté soupeře nepouštěli k přímému ohrožení branky a hru ukončoval ještě před pokutovým uzemím. Postupně se hra začala kouskovat a nepřesnosti přibývaly na obou stranách. Ve 25. minutě se po faulu dostali hosté ke standardní situaci z velké vzdálenosti. Centr na hranici vápna však dokázali prodloužit na zabíhajícího Jerome Cole, který hlavou nejprve orazítkoval tyč, ale z následné dorážky se již nemýlil. To byla pro hosty jak živá voda následně byli domácím vyrovaným soupeřem. Do přestávky už se nikdo z týmů gólově neprosadil, za to přibylo agrese na obou stranách, ale karetně z toho vyvázl pouze Blohmann (hrající s dresem č. 2), který ve 41. minutě zhatil možný rychlý únik domácích.

Druhá žlutá bez červené, neuznaná branka a výborný výkon Jeroma Cole

Hosté byly po remízovém poločasu více odhodlaní překlopit zápas na jejich stranu a hned v první minutě druhého poločasu to potvrdili. Výborně hrající Jerome Cole podržel na středu hřiště míč proti třem domácím hráčům, perfektně nalezl rozběhnutého Jakuba Jirotka a ten nedal střelou do šibenice domácímu Spěváčkovi šanci. Radničtí hráči byli vykolejení, téměř nic nefungovalo a dostavila se i chviková frustrace v podobě agresivních soubojů. Hosté se po 60. minutě více zatáhli a jejich následné útočné výpady již nebyly tak nebezpečné. A když se domácí hnali za vyrovnáním, byli uzemněni ještě dřív, než k vápnu doběhli. Po faulu na domácího Svobodu se znovu žlutilo pro hostujícího hráče s č. 2, tedy Blohmanna, ale k překvapení všem na hřišti i té hrstce diváků kolem, červenou kartu neobdržel a zápas dohrával - domácí se až následně od přítomného delegáta dozvěděli, že první žlutá karta byla připsána hráči hostů s číslem 12, který však se zákrokem v prvním poločasu neměl nic společného a byl mu na několik metrů vzdálený. Frustrovaní domácí následně standardní situaci neproměnili a z rychlého protiútoku, kdy se k míči dostal opět Jerome Cole, který připravil šanci pro Víta Mańase, vstřelily Luby branku na 1:3. To ale nebylo vše... V 75. minutě Rýdl, vracel ve vzduchu z brankové čáry míč před bránu soupeře, kde se k němu dostal před odkrytou bránou Habr, ale postranní rozhodčí Sirový, který byl brankové čáře vzdálen na několik metrů, aby situaci viděl, suverénně odmával out. V 80. minutě domácí ostřelovali lubskou bránu, když se k odraženému míči ve vzdálenosti 4 metrů od brankové čáry dostal Poláček, ten přehodil vyběhnutého brankáře a z penalty dobíhající David Rýdl zakončil do prázdné brány. Postranní rozhodčí Sirový ale nepochopitelně odmával ofsajd. Perličkou pro domácí hráče bylo, když při druhém střídání chtěli poslat na hřiště čtvrtého střídajícího hráče Huttra, kterému to ale ze strany Sirového nejdříve nebylo umožněno, jelikož trvdil, že tým může střídat pouze třikrát. To se zpoza střídaček ozval i přítomný delegát a následně hlavní sudí umožnil oprávněné střídání domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér domácích: Celé utkání bylo takové divné. Chyběli diváci, kteří u nás chodí v hojném počtu, obě mužstva působila podrážděně, fotbalově velká slabota a rozhodčí, kteří neznali pravidla to ještě zhoršili. Luby si odváží tři body, protože daly tři branky a my jen jednu.




Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] (85. Š. Huttr [-] ) , D. Rýdl [-] - L. Brož [-] (57. M. Svoboda [-] ) , T. Kroc [-] (57. M. Habr [-] ) , D. Fencl [-] , J. Esterka [-] (85. O. Seget [-] ) , M. Spěváček [-] - P. Aubrecht [-] , F. Polášek [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Šleis [-] , J. Cole [-] , J. Skýpala [-] , H. Pikhart [-] (81. F. Sýkora [-] ) , J. Jirotka [-] (90. L. Janda [-] ) , V. Mańas [-] , T. Bureš [-] , T. Blohmann [-] , M. Vejskal [-] , A. Čížek [-]

ŽK: 52. D. Fencl - 41. H. Pikhart , 52. M. Vejskal , 70. T. Blohmann .
Hráči zápasu: J. Cole .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná záležitost domácích, kteří mají velmi silný tým a hostům se zatím vůbec nedaří. Čistá jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích