3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Utrpěné vítězství, ale počítá se", hodnotil po utkání Martin Kalný


Branky


9. M. Vrhel , 26. M. Vrhel , 88. M. Vrhel - 20. R. Kába , 48. V. Brůha
18

Sušice předvádí líbivý fotbal a v minulém kole potrápila Petřín. S vysokým sebevědomím vlétla do zápasu, ale neproměněné šance je v jiných zápasech mohou velice mrzet. Zápas se Svéradicemi na umělce nakonec v závěru zvládla a důležité 3 body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance mohly Sušici velmi mrzet

 Ve 4. minutě šli domácí do vedení, kdy asi z páté dorážky dotlačil míč do brány Miroslav Vrhel. Následoval festival zahozených šancí, netrefená prázdná brána Ondrou Míčkou, dvě tyče Dominika Vašáka a taky chyba v domácí obraně, po které hosté srovnali zásluhou Romana Káby na 1:1. Na 2:1 se po rychlé přímočaré akci trefil opět Miroslav Vrhel a poločas pak dohrávali domácí na polovině soupeře, avšak bez výraznější šance skórovat.

Vrhel kompletoval hattrick

Po změně stran se ihned ve 48. minutě za hosty prosadil střelou z dálky Václav Brůha a po zbytek zápasu dělali Svéradice všechno pro zisk alespoň jednoho bodu. Zdržování, kouskování hry však ovoce nepřineslo, domácí trenér poslal na hřiště 4 čerstvé hráče a dobývání branky soupeře skončilo v 88. minutě, kdy hattrick uzavřel Miroslav Vrhel a Sušice tak mohla slavit "utrpěné vítězství."



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu domácích: Kdybychom v 15. minutě vedli 5:0, nikdo by neřekl ani slovo, takový byl nástup do utkání. Postupem času však naše útoky končili nepřesnou přihrávkou, centrem nebo střelou. Nakonec z toho bylo utrpěné vítězství, ale to se počítá. Děkujeme fanouškům za podporu do posledních minut zápasu.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Prvních deset minut jsme se vůbec nedostali za půlku, ale postupně se hra uklidnila. Nabádal jsem hráče o přestávce, že jim můžeme dát branku a budou mít s námi problémy, což se nakonec potvrdilo. Ale když už jsme doufali v remízu a penalty, dostali jsme na 3:2 a byl konec.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] (78. C. Faraon [-] ) , M. Vrhel [-] , J. Králík [-] , Š. Krůs [-] (78. Š. Tuček [-] ) , T. Klíma [-] , O. Míčka [-] (62. M. Kramár [-] ) , T. Marek [-] (46. M. Budil [-] ) , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] , A. Pivetz [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - M. Baudyš [-] , T. Nesveda [-] , J. Motejzík [-] , J. Netušil [-] , M. Hrubeš [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , M. Heimlich [-] , V. Brůha [-] , M. Petrášek [-]

ŽK: 61. D. Vašák - 72. T. Nesveda .
Hráči zápasu: M. Vrhel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hessová Tereza - PENA Miroslav, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Sušice jde a půjde ještě nahoru. Vrátili se jim Vrhel s Králíkem a to je pro domácí velká vzpruha. Hosté to budou mít na velkém hřišti hodně těžké. Sušice zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích