Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:15

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší střelec soutěže dohrál a Žihle má důležité body


Branky


18

"Ani mě tak nemrzí tři body, jako ztráta Pavla Jariny", hodnotil po utkání trenér Zavadil. Zápas se pro domácí Bělou nevyvíjel dobře, zejména když ve druhém poločasu přišla dvě zranění, z nichž jedno bylo velmi vážné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samo to nepůjde, o tom se domácí záhy přesvědčili

Bělá na svého soupeře vlétla ve velkém stylu a už v 7. minutě se ujala vedení po střele Jaroslava Malého. Následně domácí zahodili několik příležitostí a hosté, kteří hráli v defenzivním bloku, jejich neproměňování šancí potrestali. Z ojedinělého rychlého protiútoku se k zakončení před odkrytou bránu dostal Jiří Masopust a nabídnutou šancí v 19. minutě nepohrdl. Domácí i tak měli do poločasu více ze hry, ale jejich pokusy ohrozit branku byly bez kýženého výsledku.

Dvě zranění, neproměněná penalta - fotbalové štěstí proti domácím

Druhý poločas nezačal pro domácí šťastně. Ač se po odstoupení kapitána Dominika Franka, pro svalové zranění, hlavou z rohu prosadil nejlepší střelec soutěže, Pavel Jarina, tentýž hráč musel o pár minut později taktéž opustit hřiště. Byl za tím ve vzdušném souboji faul hostujícího hráče, po němž Jarina nešťastně dopadl na rameno a dle následných informací z nemocnice si na dvakrát zlomil klíční kost. Tyto nešťastné ztráty se do hlav domácím rychle vlily a hosté využili další ze svých ojedinělých šancí. V 75. minutě snížil Stanislav Peterka a když domácí zahodili nabídnutou penaltu, překlopil v samotném závěru vítězství na stranu Žihle opět rychlonohý Masopust.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér domácích: Dali jsme první branku a mysleli jsme si, že to půjde samo. Ale ono to nešlo samo. V druhé půli přišla pro nás velká pohroma... Po faulu Pavel Jarina dopadl na rameno a následně byl odvezen do nemocnice. Mám info, že má na dvakrát zlomenou klíční kost. Soupeř třikrát vystřelil a dal tři branky. Ale ani mě tak nemrzí tři body jako jeho ztráta.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: Chtěli jsme chytit začátek, ale ten se nám vůbec nepovedl. Do poločasu se nám podařilo z protiútoku vyrovnat a udržet tlak domácích, kteří své šance zahazovali. Ve druhém poločase odstoupil pro zranění nejdřív domácí kapitán, následně se po nešťastném souboji vážně zranil Jarina a když domácí neproměnili penaltu, tak se štěstí asi přiklonilo na naší stranu.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] , P. Jarina [-] (56. P. Horák [-] ) , M. Tomášek [-] , L. Sobolík [-] , M. Šinál [-] , J. Malý [-] , L. Černý [-] , D. Frank [-] (52. M. Černý [-] ) , J. Brejcha [-] , M. Blacký [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - S. Peterka [-] (77. J. Kubíček [-] ) , J. Masopust [-] , J. Šafár [-] , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , J. Brož [-] , L. Milan [-] , L. Meiner [-] , R. Otcovský [-] , F. Půta [-]

ŽK: 76. V. Landrgott , 85. J. Malý , 90. M. Černý - 31. S. Peterka , 34. J. Masopust , 58. F. Půta , 81. J. Huček .
Hráči zápasu: J. Masopust .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Jakš Jan - HÁLEK Pavol, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Hostům to zatím výsledkově moc nejde, ale rozhodně nic nepodceníme. Hrajeme doma a už kvůli našim fanouškům chceme doma vítězit. Budeme kompletní a tři body zůstanou v Bělé.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích