Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec opět dokázal otočit zápas


Branky


0

V devátém kole na sebe narazily týmy Merklína a Smolivce. Domácí i přes skvělý vstup do utkání nedosáhli ani na bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Merklína

Ačkoliv byli od úvodních minut aktivnějším týmem hosté, byli to oni, kdo jako první inkasoval. Hned z prvního pobytu na soupeřově polovině dokázali domácí vybojovat pokutový kop, který v 7. minutě proměnil Michal Liška. Hosté se snažili odpovědět, dařilo se jim zatlačit soupeře, ale z protiútoku inkasovali podruhé. Ve 12. minutě se po rychlé akci dostal k míči Oldřich Haník, který pěknou střelou k tyči zpoza vápna překonal brankáře Karla Dražana. Hosté ovšem nepolevili a nadále se snažili hrát aktivně, jejich snaha se jim vrátila ve 22. minutě, kdy se podařilo snížit zásluhou branky Romana Štěpánka. Do konce poločasu se již nic zajímavého neudálo, do kabin se šlo za stavu 2:1.

Smolivec dokonal skvělý obrat

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji hosté, byli to oni, kdo diktoval tempo zápasu. Vypracovali si řadu šancí na vyrovnání, poštěstilo se jim v 66. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal Robert Brejcha a bylo vyrovnáno. S přibývajícím časem byla na hráčích obou týmů vidět únava, nehrálo se v takovém tempu. Hosté byli ovšem stále lepší a nakonec se jim podařilo utkání otočit, když se v 82. minutě prosadil Stanislav Procházka. Domácí neměli sílu na odpověď, za celou druhou půli si nevypracovali téměř nic. Smolivec tedy díky skvělému obratu zvítězil a může se těšit z posunu na čtvrtou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Podařilo se nám v úvodu vstřelit dvě branky, jenže poté se hosté začali zlepšovat a přehrávali nás. Ve druhé půli nás naprosto přehrávali, naši hráči už asi neměli dost sil.

SK Starý Smolivec
Jan Spour: Hráli jsme od začátku lépe, ale z prvních dvou akcí domácích jsme dvakrát inkasovali. Poté jsme se ale zvedli a povedlo se nám do poločasu snížit. Ve druhé půli byla jen otázka času, kdy utkání otočíme. V závěru jsem začínal mít strach, jelikož jsme neměli nikoho na střídání a hráči už začínali být unavení.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - T. Hraběta [-] (80. D. Marek [-] ) , P. Štádler [-] , V. Tichota [-] , D. Regner [-] (46. P. Kroupa [-] ) , O. Haník [-] , R. Šobr [-] , M. Schejbal [-] , T. Pech [-] , D. Wild [-] , M. Liška [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - R. Štěpánek [-] , S. Procházka [-] , V. Nachtman [-] , O. Strejc [-] , M. Tyrpekl [-] , J. Strejc [-] , J. Růt [-] , J. Tupý [-] , R. Brejcha [-] , P. Panýrek [-]

ŽK: 7. J. Růt .
Hráči zápasu: J. Strejc .
Místo: Merklín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: REIPRICH Václav - KREJČÍK Miroslav (N), RŮT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.