Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si další výhrou pojistili první místo


0

V devátém kole na hřiště vedoucích Chlumčan zavítali hráči Starého Plzence. Domácí potvrdili svojí skvělou formu a poosmé v řadě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól domácím velmi pomohl

Chlumčany vstupovali do zápasu v naprosté pohodě s náskokem čtyř bodů na druhý Hrádek. Hned v úvodních minutách se jim podařilo otevřít skóre. Vysoký míč za obranu propadl na Vojtěcha Syrovátka, který povedeným lobem překonal brankáře hostí. Brzký gól udal ráz celé první půli. Hosté se nemohli dostat do zápasu, nedařila se jim rozehrávka, domácí je přehrávali. Moc šancí ale diváci neviděli, hrálo se většinou od vápna k vápnu. Domácím se podařilo přidat druhou branku až ve 40. minutě, kdy se na vápně uvolnil opět aktivní Syrovátko a pěknou střelou obstřelil brankáře. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Hosté doplatili na svoji agresivitu

Do druhé půle vstoupili hosté s velkou vůlí vyrovnat. Zvýšili agresivitu, přitvrdili a snažili se zatlačit soupeře na jeho polovinu. Občas to ale s agresivitou přeháněli a to se jim vymstilo. V 63. minutě byl po jednom ze zbytečných zákroků vyloučen Petr Staněk a hráči Plzence museli dohrávat o deseti. Domácí tedy mohli hrát naprosto v klidu, v pohodě zápas dohrávali. V 80. minutě se jim podařilo vstřelit ještě jednu branku, do střelecké listiny se zapsal František Štěpán. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, jedinou výraznější událostí bylo vyloučení hostujícího Stanislava Volína za vulgární protesty. Na výsledek to ale vliv nemělo, Chlumčany zvítězili 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Hned v úvodu se nám podařilo vstřelit trochu šťastný gól, který nám pomohl. V závěru poločasu jsme přidali uklidňující druhou branku. Ve druhé půli hosté velmi přitvrdili, což se jim nevyplatilo, jelikož dohrávali v devíti. Nám se podařilo v závěru přidat ještě jednu branku.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] - J. Havlíček [-] , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] (70. L. Tomášek [-] ) , J. Voller [-] (90. T. Fleissig [-] ) - V. Dušek [-] , J. Kraus [-] (65. F. Štěpán [-] ) -

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - M. Bláha [-] , J. Bláha [-] - T. Pata [-] - O. Havlíček [-] - S. Volín [-] , P. Staněk [-] , M. Směšný [-] , L. Zelinka [-] , P. Brejcha [-] , M. Šindelář [-]

ŽK: 52. L. Milota , 59. T. Benedikt , 67. J. Kraus , 68. J. Havlíček - 36. J. Bláha , 39. L. Zelinka , 42. P. Brejcha , 52. M. Bláha , 57. O. Havlíček . ČK: 63. P. Staněk , 85. S. Volín .
Hráči zápasu: V. Syrovátko .
Místo: Chlumčany. Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - KOSTELNÍK Lumír, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.