0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborná atmosféra domácí ke gólům bohužel nedovedla


Branky


24

Petřín je i po zápase v Bělé stále stoprocentní a na dotaz k hráči utkání, uvedl petřínský trenér Vodrážka: "Za mě Pavel Jarina, ale ten není náš, je to vážně nadstandardní hráč... Jinak musím pochválit dlouhodobě velmi dobré výkony našeho brankáře, který nám stále drží nulu." 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín brzy vedl o dvě branky

Za pěkné domácí kulisy 120 povzbuzujících diváků začal šlágr 4. kola 1.A třídy. Petřínská převaha byla na hřišti znát, ale domácí se ničeho nebáli. Hosté však udeřili jako první. Na dvakrát se ve 12. minutě po přihrávce ze strany prosadil Jan Vodrážka a o čtvrt hodiny později se prosadil Vladislav Fiala. Domácí publikum hnalo svůj tým za snížením, ale když už se domácím podařilo Suchého překonat, zaskočila za něj obrana. Poločas byl tak pro domácí bezbrankový.

Síly na hřišti se srovnaly

Fanoušci mohutně povzbuzovali svůj tým za zlepšením aktuálního stavu, ale přesto, že se síly na hřišti srovnaly, více šancí si vytvořili hosté. Na střelecké šance měl téměř trojnásobnou převahu Petřín. Domácí se pokusil nastartovat i po zranění téměř vyléčený Frank, kterého o hry poslal trenér během druhého poločasu, ale spolu s šikovným Jarinou se k brance nedopracovali. A tak gólový účet uzavřel petřínský Kotěšovec, který chvíli před koncem navýšil na 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér domácích: V prvním poločase jsme zvolili spíš defenzivní rozestavění, což se v průběhu zápasu možná zdálo jako ne úplně dobrý krok, jelikož se vepředu Jarina rval s hostující obranou sám. Do druhé půle jsme ho doplnili, nastoupil ještě lehce zraněný Frank a mohli jsme brzy slavit na 1:2. To by možná změnilo obraz hry. Každopádně jsme neměli co ztratit a s takovým soupeřem mě porážka mrzí méně, než s jinými týmy.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér hostů: Jak bych zápas zhodnotil? Soupeř hrál dobře, ale my hráli o trochu lépe. Předně mě velmi příjemně překvapila domácí kulisa, která kluky hnala až do konce. Mají zde super fanoušky. U nás vyhrála asi větší zkušenost a důraz před brankou, jinak byl soupeř velmi kvalitní.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] (69. V. Landrgott [-] ) , M. Tomášek [-] , L. Sobolík [-] , M. Šinál [-] , M. Černý [-] (75. P. Cingroš [-] ) , L. Černý [-] , J. Malý [-] (61. D. Frank [-] ) , J. Brejcha [-] , M. Blacký [-]

SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - J. Tětek [-] , M. Kordík [-] (65. A. Kohout [-] ) , K. Bílik [-] (46. L. Kotěšovec [-] ) , P. Škarda [-] , V. Fiala [-] (76. M. Provod [-] ) , M. Štefl [-] , M. Trojovský [-] (65. J. Levý [-] ) , J. Vodrážka [-] , M. Fikrle [-] (65. D. Voves [-] ) , P. Bednář [-]

ŽK: 22. M. Trojovský , 42. M. Fikrle , 86. J. Levý .
Hráči zápasu: P. Jarina - V. Suchý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠIMEK František, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra hostů

Utkání, které by se dalo určitě označit jako šlágr kola. Našlapaný petřínský tým plný mladíčků míří do krajského přeboru, v cestě jim bude stát kanonýr Jarina, ale stačit to nebude. Tip: 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 9. 2020 14:51
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza