1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice jsou zatím stoprocentní


Branky


18

První domácí utkání, příjemná návštěva a ideální fotbalové podmínky. Na to se mohli všichni těšit Sušici. Domácí chtěli na vlastní půdě po minulé těsné porážce naplno bodovat. V cestě jim ale stála velmi dobrá obrana Kralovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově začali hosté

Hosté šli brzy do vedení. Už v 7. minutě domácí obrana selhala a stoper hostů, Marek Chvosta, se dostal do úniku tváři v tvář gólmanovi Sušice a trefil se přesně pod břevno. O vyrovnání se po skvělém rohovém kopu postaral Dominik Vašák. Jeho hlavička měla správný směr i razanci. Pak to do vápna Kralovic létalo ze všech stran. Hlavičky Skrbka, Klímy a Krůse měly sice gólové parametry, ale chybělo pověstné fotbalové štěstíčko. To se ukázalo na druhé straně. Ve 24. minutě dal životní gól Martin Bulín. Z 24 metrů, trefil z voleje míč přímo do šibenice, až mu i domácí lavička zatleskala. Hosté pak byli lepším týmem do konce první půle.

Závěrečný nápor Sušice k vyrovnání nedovedl

Do té druhé však nastoupili se zataženou obranou a začala zběsilá jízda a touha po vyrovnání. Sušice celý druhý poločas diktovala tempo hry a držela se na dostřel branky hostů. Všechny pokusy však končily v náručí výborně chytajícího gólmana Bodurka nebo těsně vedle. Kapitán domácích, Tomáš Klíma, měl na hlavě minimálně dvě gólovky, Dominik Vašák se svými střelami také neuspěl a závěrečný nápor po vystřídání, o který se postaral především Martin Kramár, nakonec vyrovnání nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu domácích: Ideálním fotbalovým podmínkám, které v Sušici panovaly, chybělo akorát naše vítězství, ke kterému jsme neměli daleko. Bohužel nás zradila koncovka. Divákům se však utkání a nasazení hráčů muselo líbit a děkujeme, že to po zápase ocenili potleskem.

TJ Sokol Kralovice
Martin Kůsa, hráč hostů: V tomto zápase nám pomohl brzký gól Marka Chvosty. Poté domácí vyrovnali a začali nás tlačit. Nám se povedlo snad na dvě minuty se z kleští dostat a zvýšit na 2:1. Tuto nádhernou branku trefil Martin Bulín. Zbytek zápasu byl v režii domácích, kteří ovšem nedokázali vyrovnat. Sportovně musím přiznat, že soupeř byl lepší a my jsme měli i pěknou dávku štěstí.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] , O. Míčka [-] , Š. Tuček [-] (63. C. Faraon [-] ) , Š. Krůs [-] , T. Klíma [-] , M. Budil [-] (52. M. Kramár [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] , A. Pivetz [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] - J. Vlk [-] , M. Kulhánek [-] , P. Koča [-] (81. M. Kůsa [-] ) , O. Dušička [-] , M. Bulín [-] , M. Chvosta [-] , L. Sládek [-] , O. Hurt [-] (60. P. Bulín [-] ) , D. Hyneš [-]

ŽK: 81. J. Vlk , 90. M. Bulín , 90. J. Lavička .
Hráči zápasu: J. Bodurka , M. Bulín .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tohle utkání bude vyrovnané, viděl bych to na plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích