12:0
(8:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Žákava nadělovala a schytal to Starý Plzenec


Branky


3. T. Nekola , 8. T. Nekola , 10. T. Nekola , 15. T. Nekola , 17. T. Nekola , 21. M. Boukal , 36. V. Mencl , 39. V. Mencl , 48. T. Nekola (p.) , 70. R. Škala , 73. F. Hyťha (vl.) , 86. R. Škala
18

Pro Starý Plzenec to bylo první utkání v nové sezóně, jelikož první zápas se Žichovicemi byl odložen pro karanténu. Domácí si chtěli spravit chuť s vysokou porážkou v Hrádku (4:0) z minulého týdne a pořádně se do toho obuli. Plzenci na cestu zpět načepovali dvanáctku a šestkrát se trefil Tomáš Nekola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za patnáct minut bylo po zápase

Těžko říct, jestli Žákava byla v zápase tak dominantní už od první minuty, nebo jen Plzenec hrál tak špatně. Nicméně, když jeden a ten samý hráč, Tomáš Nekola, vstřelí pět branek za 17 minut hry, je někde něco špatně. Ano, čtete dobře. V 17. minutě svítil na tabuli v Žákavé stav 5:0 pro domácí a všechny branky vsítil Tomáš Nekola. Není dobré připisovat zásluhu jen jemu. Na brankách se podílel celý tým, ale on byl na konci každé z těchto akcí. 

A u těchto branek nezůstalo. V 21. minutě přidal šestou branku zápasu Matěj Boukal, pro něhož to však byl jediný zásah v utkání, jelikož byl nucen střídat. Do poločasu ještě dvakrát přesně zamířil Václav Mencl a pro hosty byl poločasový hvizd jistě malým vysvobozením. Nezmohli se zhola na nic a za odpočinek po takovém kolotoči by byl rád každý.

Fanoušci si přáli desítku, na čepu byla však dvanda

Opařený Plzenec se připotácel na hrací plochu a domácí chtěli pokračovat v krasojízdě. Ve 48. minutě se opět řítili do šance, ale proti byli hosté, kteří zařídili pouze pokutový kop. Tomáš Nekola svůj pokus proměnil, uzavřel svůj brankový účet na 6 branek a o patnáct minut později šel střídat. Mezitím proběhlo na straně domácích několik dalších střídání a hra se tak na chvíli střelecky uklidnila. Diváky kýžená desítka však nakonec padla a nezůstalo jen u ní. V 70. minutě vsítil Richard Škala. O tři minuty později se poprvé v zápase prosadili i hosté, avšak František Hyťha nasměroval míč do vlastní sítě. V závěru na konečných 12:0 ještě upravil opět Richard Škala a v žákavské kabině bylo následně hodně veselo. 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích: Většinou nás trápí neproměňování šancí. Dnes jsme ale vstřelili 5 branek z 5 pokusů a pak už bylo po zápase. Rozhodně bych vyzdvihl nejen Tomáše Nekolu, ale i Ondru Soukupa, který dominoval ve středu hřiště a spoustu gólovek připravil.

SK Starý Plzenec
René Vávro - kapitán hostů: Odehráli jsme opravdu špatný zápas po všech stránkách a výsledek tomu odpovídá. Je to asi jeden z nejhorších výsledků Plzence v historii. Hrálo hodně kluků, kteří si 1.A třídu zahráli poprvé a bohužel to bylo vidět. Žákava byla po všech stránkách lepším týmem a my musíme tento výsledek hodit za hlavu a doufáme, že se nám v domácím prostředí povede lépe.



Sestavy


FK Žákava
O. Soukup [-] - V. Mencl [-] , O. Soukup [-] , J. Smazal [-] (56. J. Mencl [-] ) , L. Drugda [-] (46. J. Winkelhöfer [-] ) , T. Nekola [-] (65. I. Kašpar [-] ) , M. Boukal [-] (35. R. Škala [-] ) , M. Štětina [-] , J. Tišl [-] , V. Bouda [-] , J. Aubrecht [-]

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - L. Štěpán [-] (11. F. Hyťha [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Brácha [-] , D. Diviš [-] , J. Kuncendörfer [-] , T. Brejcha [-] , S. Sibal [-] , P. Šesták [-] (80. V. Děkanovský [-] ) , R. Vávro [-] , J. Milota [-] (11. P. Šesták [-] )

Hráči zápasu: O. Soukup , T. Nekola .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Marek Pavel - BRŮHA Radek, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít odčinit vysokou porážku z venku, takže jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích