2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín vyhrál pro Karolínku


Branky


16

Těsně před rozehráním tohoto duelu uctili minutou ticha hráči obou týmů i přítomní fanoušci obou klubů, světlou památku Karolínky Nováčkové, rozené Pláničkové, velké fanynky mochtínského fotbalu, která prohrála boj se zákeřnou nemocí a v pouhých 29 letech odešla z tohoto světa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle se přes půlku téměř nedostala

Domácí začali zápas zostra. Již v 5. minutě trefuje záložník Spasov břevno hostující brány. Následnou dělovku stejného hráče z 25 metrů zázračně vytahuje hostující golman na rohový kop a svůj tým drží nad vodou i v dalším průběhu zápasu. Po gólu volaly tutovky Žiaka, Bejvla, Velka i Smolíka. Jednou zvonila i tyč hostující brány, ale do přestávky to však bylo stále 0:0.

Čeleda rozhodl, Kapusta potvrdil

Ve stejném duchu pokračoval i druhý poločas. Tentokráte se domácí hráči dvakrát gólově prosadili. V 52. minutě, po přihrávce Smolíka otevírá skóre na 1:0 Čeleda. Další gólovky postupně opět neproměňují Smolík, Bejvl, Žiak, Velek a mohlo být pro domácí škoda, protože hosté občas zazlobili z brejků a v 69. minutě dokonce trefují tyč domácí brány. V 71. minutě však přichází druhá branka Mochtína a tím i uklidnění. Po přihrávce Velka překonává hostujícího brankáře Kapusta a vzápětí mohl vedení na 3:0 navýšit i Šafránek. Utekl svému strážci, obešel i gólmana, ale v poslední chvíli brance zabránil skluzem a vypíchnutím míče na rohový kop žihelský obránce. Zbytek zápasu Mochtín už dohrál zkušeně a výhru 2:0 si pohlídal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Náš tým v tomto duelu o první mistrovské body podal zodpovědný výkon. Byl po celé utkání lepší a zaslouženě vybojoval všechny 3 body. Soupeř se převážně bránil a jen díky svému brankáři Hučkovi, který chytil minimálně 6 jistých gólů a nemohoucnosti našich hráčů při zakončení, odjel s přijatelnou porážkou.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: Domácí měli od prvních minut navrch a připal jsem si, že jsme na hřišti poprvé. Nevytvořili jsme si žádnou brankovou příležitost a zejména díky našemu brankáři a nepřesným zakončením domácích jsme odjeli z Mochtína ještě s přijatelným výsledkem.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - M. Kapusta [-] (78. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] (87. M. Pryimak [-] ) , J. Čeleda [-] , S. Spasov [-] (90. P. Švátora [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Šafár [-] , J. Masopust [-] , S. Peterka [-] , T. Přibyl [-] , R. Otcovský [-] , M. Morgenstern [-] (59. P. Malý [-] ) , F. Půta [-] , L. Rázek [-] , J. Čapek [-] , V. Churavý [-] (66. L. Meiner [-] )

ŽK: 10. D. Gajdušek , 84. T. Velek - 11. J. Čapek , 15. F. Půta , 53. V. Churavý , 85. J. Šafár .
Hráči zápasu: T. Velek - J. Huček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠTĚPÁN Zdeněk, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Domácí proti soupeři z "daleka" uspějí a získají cenné tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích