4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři branky za poločas a bylo rozhodnuto


Branky


9. J. Skála , 24. R. Kočí , 27. L. Drugda (vl.) , 43. R. Kočí
16

Pod Svatoborem se střetla dvě mužstva, která v minulé sezóně opanovala střed tabulky a dokázala potrápit nejedno zkušené mužstvo. Avšak, vyrovnaná hra se neočekávala, což hned první poločas potvrdil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo hotovo

Hrádečtí chtěli ukázat, že je na domácím hřišti nikdo nebude obírat o body, což se jim od počátku dařilo. Už v 9. minutě přesně zamířil Skála a když se do třicáté minuty trefil i domácí kanonýr Kočí, spolu se smolařem z Žákavy, Drugdou, který si nešťastně srazil míč do vlastní sítě, bylo o zápase rozhodnuto. Do přestávky se ještě jednou prosadil Kočí, aby domácí odcházeli do šaten s úsměvem na tváři.

Druhý poločas už nic nepřinesl

Po prvním poločase to vypadlo, že si domácí na Žákavé smlsnou a přidají ještě nějakou další branku. Hra se však střelecky zklidnila a přidalo se na razanci. Rozhodčí Štěpán tak musel několikrát tasit žlutý kartónek, konkrétně pro PojaraKutilem na straně domácích a Nekolu, na straně hostů. Zápas tak skončil čtyřbrankovým rozdílem, ve prospěch domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st., trenér domácích: Začátek zápasu se nám velmi povedl a zaslouženě jsme se dostali do takového rozdílového vedení. V obranné fázi jsme se zaměřili zejména na bránění rychlého Nekoly, který dělal největší potíže. I když jsme museli kvůli odchodu Jakuba Brabce a zranění Matějky udělat pár změn v rozestavení, zápas dopadl na výbornou. Vyzdvihnout musím Jana Skálu, kterému se zápas velice povedl.

FK Žákava
Václav Maněna, trenér hostů: Zápas byl v podstatě rozhodnutý už po prvním poločase. Domácí navíc hráli celkem agresivně, na hranici pravidel, takže pro nás to bylo o to těžší. Prostě takový klasický zápas s Hrádkem.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - A. Štěpán [-] , J. Brabec [-] , J. Pojar [-] , Š. Gajdečka [-] - J. Skuhra [-] , L. Šoural [-] (61. J. Sekyra [-] ) , J. Kutil [-] (88. T. Kutil [-] ) , L. Kutil [-] - R. Kočí [-] , J. Skála [-] (80. R. Holeček [-] ) -

FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Mencl [-] , O. Soukup [-] (57. R. Škala [-] ) , J. Smazal [-] (27. M. Štětina [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , M. Boukal [-] (77. J. Winkelhöfer [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , J. Aubrecht [-]

ŽK: 17. A. Štěpán , 59. J. Pojar , 78. J. Kutil - 78. S. Nekola .
Hráči zápasu: J. Skála .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Těžký soupeř, ale věřím v úspěšný vstup do sezóny a bodový zisk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích