0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany díky výhře zvyšují náskok v čele


Branky


0

V desátém kole přivítali hráči Smolivce na svém hřišti vedoucí tým tabulky Chlumčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl

Zápas byl od úvodu velmi opatrný. Domácí si byli vědomi velké síly soupeře, který z dosavadních devíti zápasů zvítězil osmkrát. Naopak hráčí Chlumčan věděli, že Smolivec je doma nesmírně silný a že na jejich specifickém hřišti si vylámal zuby kdekdo. Hrálo se spíše ve středu hřiště, vynikaly obrany obou týmů, které pracovaly bez chyby. Když už se jednomu z týmů podařilo prolomit obranu soupeře, vylámali si zuby v zakončení. Divácky nepříliš atraktivní první půle tedy skončila bez branek, oba týmy měly do druhé půle co zlepšit.

Rozhodla až penalta v závěru

Druhý poločas moc velké zlepšení nepřinesl. Šancí byli opět na obou stranách poskrovnu. Hosté měli trochu víc ze hry, ale byla to spíše optická převaha a ne žádný výrazný tlak. Na nějakou zajímavou situaci museli diváci čekat až do 75. minuty. Nepřišel ovšem gól, ale vyloučení. Při souboji tělo na tělo byl jasně přidržen domácí útočník Otomar Strejc, rozhodčí ale souboj pustil, hráč ovšem neudržel nervy, přerušil svůj pohyb a strčil do protihráče, načež viděl červenou kartu. Trochu kontroverzní rozhodnutí, jelikož rozhodčí se poté nevrátil k předešlému faulu a hostujícímu hráči neudělil žlutou kartu za jasné držení. Smolivec tedy utkání dohrával v početní nevýhodě. Na hře to ale moc poznat nebylo, vypadalo to, že Chlumčany se ani proti deseti nedokáží prosadit. Rozhodující moment přišel v 87. minutě, kdy hosté nastřelili v pokutovém území ruku Stanislava Procházky a byla z toho penalta. Tu bez problémů proměnil Lukáš Tomášek a získal tak pro svůj tým tři body. V závěru byl ještě vyloučen Stanislav Procházka, který viděl druhou žlutou kartu, to už ale na výsledku nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
Jan Spour: Byl to spíše remízový zápas, oba dva mančafty byly vyrovnané. Branku jsme dostali z penalty po nastřelené ruce, která byla jasná, jen mě trochu mrzí vyloučení našeho hráče, které bylo sice oprávněné, ale předcházel mu jasný faul, který kdyby rozhodčí odpískal, tak k dané situaci nedošlo. Jinak to byl slušný zápas z obou stran.

TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Zápas byl vyrovnaný, na tom jejich malém hřišti se nehraje dobře. Oba týmy měly minimum šancí, hosté nám vítězství darovali svou nedisciplinovaností. když se dva hráči nechali vyloučit.



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - V. Nachtman [-] (76. S. Soldát [-] ) , R. Štěpánek [-] (85. R. Ostříž [-] ) , P. Nachtman [-] , O. Strejc [-] , M. Tyrpekl [-] , J. Strejc [-] , J. Růt [-] , J. Tupý [-] , S. Procházka [-] , P. Panýrek [-] (81. F. Trhlík [-] )

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - T. Fleissig [-] (61. F. Štěpán [-] ) , J. Kraus [-] (86. T. Fořt [-] ) , J. Voller [-] , J. Havlíček [-] , V. Dušek [-] , T. Benedikt [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Šmíd [-] , V. Syrovátko [-] , L. Milota [-]

ŽK: 87. S. Procházka - 38. J. Kraus , 57. J. Havlíček , 80. L. Milota . ČK: 75. O. Strejc , 90. S. Procházka .
Hráči zápasu: J. Růt - L. Tomášek ml. .
Místo: Starý Smolivec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - HAMOUZ Jakub, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.