2:1p.
(0:1)
10. I. Varga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve stříbře rozhodovaly penalty


Branky


30

Dva týmy, od kterých se před sezónou čekaly lepší výsledky, si na Baníku rozdělily body. Druhý bonusový si následně vystřílela domácí družina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko brzy vedlo

Domácí byli od začátku aktivnější, měli více ze hry, ale krom pár závarů se k ničemu nedostali. Naopak hosté po dobře vyřešeném brejku šli zásluhou Imricha Vargy v 10. minutě do vedení. Na těžkém terénu se nehrál pěkný fotbal, spíše se bojovalo o nakopávané balóny mezi šestnáctkami a do přímého ohrožení branky se obě mužstva dostávala sporadicky. 

Nedáš, dostaneš...

Druhá půle se nesla ve stejném duchu. Tlak domácích sílil, ale kromě centrů a nakopávaných balónů do vápna se vážným situacím nedostávali. Hosté zhruba 15 minut před koncem nepromněnili "tutovku", když se podailo netrefit prázdnou bránu, zívající po rozvlnění. A takové situace fotbal trestá. Pět minut před koncem, ze skoro ztraceného balónu, již se téměř dotýkající brankové čáry, vstřelil domácí kapitán Radek Hřebík vyrovnávací gól a šlo se na loterii.

Až sedmnáctá proměněná penalta rozhodla

Přesně jak je uvedeno, až sedmnáctá proměněná penalta rozhodla. Domácí si uzmuli druhý bod až po penaltovém výsledku 9:8, což se vidí málokdy.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: Po Meclově opět mínus tři lidi. Giuseppe výron, Lukáš Čížek koleno a v týdnu nám omarodil Ondřej Kertis. Takže do zápasu se šlo opět v jiné sestavě. Moc nám to nešlo a terén tomu taky nepřidal. Nýrsko šlo brzy do vedení a zbytek poločasu se odehrával mezi vápny bez větší šance. Druhý poločas byl od nás opět lepší, ale bylo to Nýrsko kdo mohl dat gól a když hostující hráč netrefil prázdnou branku byla řada na nás. Naše šance přišla až ke konci zápasu, když jsem dal dost kuriózní gól z nulového úhlu a zápas šel do penalt. To je vždy buď a nebo. Nám se podařilo získat druhý bod, takže celkem spokojenost.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: Zápas přesně takový, jaký jsem čekal. Nebudu lhát, jeli jsme se do Stříbra chytnout defenzivním a bojovným výkonem. Věděli jsme, že moc fotbalu nenabídneme, že nám jde hlavně o body. Neproměněná obrovská šance a následné podcenění situace v našem vápně však z tříbodového zisku udělalo pouze bod.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - M. Stehlík [-] , M. Vyšín [-] , T. Bůžek [-] (66. P. Demjan [-] ) , T. Vejvoda [-] , A. Mikulovský [-] (68. M. Zámeček [-] ) , J. Pospíchal [-] , R. Skopový [-] , A. Kohut [-] , J. Korynta [-] , R. Hřebík [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - J. Kopřiva [-] , I. Varga [-] , J. Pavlík [-] , M. Brož [-] , P. Výtisk [-] (78. M. Bastl [-] ) , M. Kužma [-] (86. D. Šnour [-] ) , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] (62. M. Trumpeš [-] ) , J. Lužný [-]

ŽK: 61. A. Kohut - 60. J. Lužný .
Hráči zápasu: R. Skopový , R. Hřebík - I. Varga .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kříž Lukáš - HAVRÁNEK Martin, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: remíza

Týmy, kterým se letos překvapivě moc nedaří, si podle mého body rozdělí a o výsledku rozhodnou penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích