Vejprnice obstály v Holýšově a posunuly se na druhou příčku


Branky


33

Vejprnice po předchozích dvou zaváháních s Tlumačovem a Rapidem Plzeň, tentokrát jela do Holýšova, který poprvé na plno ztratil až v předchozím kole se Lhotou. Před zápasem papírově vyrovnaný souboj vyhráli hosté tříbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodl v závěru Černý

Zápas to byl od počátku pro fotbalového diváka velmi záživný. Hra byla nahoru, dolu a čekalo se na první branku. Na obou stranách se vytvořily nejméně tři vážné šance, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Tedy až na tu poslední ze strany Vejprnic. Minutu před přestávkou vsítil do domácí sítě Ondřej Černý a hosté už se viděli s uspokojivým výsledkem v kabině. Jenže ještě nebyl konec a Holýšov se v posledních vteřinách hnal po chybě hostů do zakončení. Vejprnický Vladimír Puhlovský tak ještě před vlastní šestnáctvkou sáhl na záchrannou brzdu a po červené kartě šel do sprch o pár vteřin dříve před spoluhráči. Holýšov následný přímý kop neproměnil a stav tak zůstal 0:1.

Dobývání vejprnické obrany se nezdařilo

Vejprnice se při následném oslabení zatáhly a hrály vesměs v defenzivním bloku. Holýšov se snažil srovnat stav utkání za každou cenu, ale otevíral tak vrátka do své obrany, čehož hosté využívali při rýchlých útočných akcích. V 62. minutě se tak prosadil Lukáš Kramer, který dal ještě více klidu na vejprnické kopačky. A když byly další holýšovské pokusy bez odezvy, zasadil tupým bodákem poslední úder střídající Adam Heller. Holýšov přesilovku vůbec nezvládl a vyhrát si nezasloužil. Nicméně skóre neodpovídá celkovému obrazu hry.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: Vyrovnaný zápas, ve kterém jsme z minima vytěžili maximum. Výsledek úplně obrazu zápasu neodpovídá. Zejména v prvním poločasu byla hra vyrovnaná, ale my se dokázali prosadit. Následně jsme oslabení zvládli a z protiútoků přidali ještě dvě branky.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bureš Jiří - JAKŠ Jan, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2020 09:15
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: remíza

Další vyrovnaný zápas, kde hosté budou více na balonu, ale domácí budou hrozit z protiútoků. Rozhodnou penalty.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích