Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza si ve Vochově smlsla na Bolevci


Branky


32

Bolevci vyšel znovu vstříc s využitím jako domácího působiště fotbalový klub z Vochova, ale tentokrát se zde "domácím" nedařilo. Horní Bříza si zastřílela a vysoký debakl poslal jejich tři hráče do sestavy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šílená závěrečná desetiminutovka pro Bolevec

Do zápasu vstoupili hosté ve velkém stylu. Už od prvních minut se dostávali do zakončení a brankových příležitostí. Jedinou velkou šanci, kterou si Bolevec vytvořil, byla z rohového kopu, kdy se míč nebezpečně točil do branky a M. Zach musel míč vyboxovat. Po této ojedinělé, ale nebezpečné šanci domácích už Bříza svého soupeře do ničeho nepustila a její hráči konečně začali mířit přesně. Ve 36. minutě L. Gavrylovskyy zleva pronikl po lajně až k vápnu a připravil gólovku pro J. Maška, který míč optimálně netrefil a z vysoké svíce se následně povedlo prosadit V. Zavadilovi. Ve 41. minutě P. Voves našel přesnou průnikovou přihrávkou L. Gavrylovského, který nalezl ve vápně J. Maška a ten už se nemýlil. O dvě minuty později se po několika odrazech ve vápně dostal míč ke kopačce Z. Netáhla a ten z 25 metrů vyslal nekompromisní dělovku pod břevno brankáře Körnera. V poslední minutě prvního dějství nalezl ve vápně J. Mašek přesnou přihrávkou J. Kračka a ten už věděl kam míč umístit.

Kraček vsítil hattrick

Ve druhém poločasu se i Bolevec dostal do zakončení. Na obou stranách zazvonilo i břevno, ale u domácích se ani Bublík ani Pelnář nakonec nedokázali prosadit a během druhého poločasu se znovu prosazovali jen hornobřízští hráči. V 57. minutě vyvedl T. Koudele míč z vlastní poloviny, nahrál do strany na J. Maška, který následným centrem do vápna vybídl k zakončení J. Kraček a skóre se navýšilo na 5:0. Poprvé se v této sezóně objevil v dresu Horní Břízy M. Paukner, který v 68. minutě dokázal před vápnem vybojovat míč, nahrál M. Polákovi, který našel lépe postaveného J. Kračka a ten završil hattrick. V jedné z posledních akcí se opět objevil v akci M. Paukner, který krásnou přihrávkou našel T. Koudeleho, ten si položil brankáře Körnera a dával do prázdné.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář domácích: Utkání proti Horní Bříze se odehrálo za vytrvalého deště a s těžkými podmínkami se o poznání lépe vyrovnali hosté, kteří do začátku zápasu vstoupili aktivně a ze svého tempa prakticky nepolevili až do konce zápasu. Na těžkém terénu byli rychlejší, agresivnější a byla vidět velká chuť vstřelit co nejvíce branek. Gratulace soupeři k zasloužené výhře.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér hostů: Po dvou nešťastných utkáních jsme potřebovali uspět a podřídili tomu všechno. Hráči mě potěšili, od začátku byli na hřišti dominantní a byla na nich vidět touha uspět. Výsledek se nerodil ale vůbec lehce. Soupeř hrál organizovaně a my neproměnili tří velké příležitosti. Bál jsem se, aby na nás nepadla deka, ale pak jsme konečně dali gól a do poločasu přidali další tři góly. Druhý poločas jsme si řekli, že pojedeme v nastaveném tempu a nebudeme hlídat jen výsledek. Hráči to splnili a přidali další góly.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Hibler [-] , P. Winkelhöfer [-] (52. K. Loula [-] ) , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] , J. Toman [-] , J. Šanoba [-] , M. Pelnář [-] , Z. Klein [-] (78. J. Pelnář [-] ) , M. Bublík [-] , D. Humpál [-]

SK Horní Bříza
M. Zach [-] - J. Paukner [-] (65. M. Paukner [-] ) , J. Mašek [-] (75. T. Lomoz [-] ) , J. Kraček [-] , L. Gavrylovskyy [-] (52. M. Polák [-] ) , Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , T. Koudele [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] , P. Voves [-]

ŽK: 79. K. Loula - 79. M. Zach .
Hráči zápasu: Z. Netáhlo , J. Kraček , T. Koudele .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: Bína Roman - PETRŽELKA František, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra hostů

Hosté patří mezi nejlepší týmy soutěže a potvrdí to i proti Bolevci.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích