2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany stále neporaženy


Branky


0

V jedenáctém kole přijeli hráči Štěnovic na půdu vedoucích Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový vstup Štěnovic

Chlumčany vstupovaly do zápasu se sedmibodovým náskokem na druhý Hrádek. Hráči mohli být naprosto uvolnění, ale horší start do utkání si snad ani neuměli představit. Hned po rozehrání se totiž Štěnovicím povedlo skórovat, skóre otevřel záložník Martin Krásný a zajistil tak svému týmu skvělý vstup. Tento moment byl hodně důležitý pro vývoj celého poločasu. Štěnovice od té chvíle naprosto dominovali, zaskočeného favorita k ničemu nepouštěli a tlačili ho na jeho polovinu hřiště. Dokázali si i vypracovat šance na zvýšení vedení, ale druhou branku se jim vstřelit nepodařilo. Chlumčany se v první půli téměř k ničemu nedostali, a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího vedení Štěnovic 0:1.

Vyrovnání v závěru

Úvod druhého poločasu opět patřil hostům, byli mnohem rychlejší a silnější než soupeř. Jejich převaha už ale nebyla taková, jako v první půli a Chlumčany se postupně začaly dostávat do zápasu. Hra byla vyrovnaná, Štěnovice se čím dál tím víc soustředily na obranu a začaly se trochu strachovat o výsledek. Hráči nebyli tak aktivní jako v prvním poločase a soupeř se toho snažil využít. Dlouho to vypadalo, že hosté vítězství udrží a budou první, kdo letos Chlumčany porazí, ale v 86. minutě spasil domácí tým záložník Jan Havlíček, jehož trefa dotáhla utkání do penalt.

Loterii zvládli domácí

Díky vyrovnání v závěru zápasu šli do penalt lépe naladěni domácí fotbalisté a projevilo se to i na výsledku. Za domácí proměnili své penalty Lukáš Tomášek ml.Václav DušekLibor MilotaPetr Šmíd. Za Štěnovice byli úspěšní pouze tři střelci, Chlumčany tedy získaly bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Soupeř byl mnohem fyzicky vyspělejší, měli silově lépe vybavené hráče a téměř k ničemu nás nepustili. Hned z první akce po rozehrávce jsme navíc dostali gól. Se štěstím jsme ale vyrovnali na konci zápasu a penalty jsme zvládli.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Lenk [-] , J. Kraus [-] (77. L. Tomášek [-] ) , J. Voller [-] , J. Havlíček [-] , V. Dušek [-] , T. Benedikt [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Šmíd [-] , V. Syrovátko [-] , L. Milota [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - M. Boček [-] , J. Fremr [-] , P. Volf [-] , J. Will [-] - M. Barnáš [-] , J. Nový [-] , M. Krásný [-] (89. M. Dolejší [-] ) , M. Fabián [-] - V. Hostačný [-] (86. R. Kehár [-] ) , J. Jůza [-]

ŽK: 88. J. Havlíček - 38. M. Boček , 56. J. Fremr , 91. R. Kehár . ČK: 70. M. Boček .
Hráči zápasu: J. Havlíček - M. Krásný .
Místo: Chlumčany. Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠIMEK František - HAMOUZ Jakub, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.