Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za Domažlice střílely posily


Branky


28

Rezerva Domažlic držela v minulé sezóně první příčku krajského přeboru a v této sezóně chce navázat. Na souboj s Chotíkovem si domácí vzali pár posil z prvního týmu a zejména ve druhém poločase to bylo znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodla standardní situace

Oba mančafty jezdily na hřišti jak motorové myši a nikdo si nedaroval kousek prostoru. Hrálo se nahoru dolů, ale bez výrazného počtu brankových příležitostí, ale skóre se měnit mohlo. V šestnáctce Domažlic hned dvakrát zhodili své příležitosti hráči hostů a po jedné tomu bylo na druhé straně. Před pauzou dostali domácí od rozhodčího dárek v podobě volného přímého kopu z hranice šestnáctky, po jejímž odpískání se hosté hodně čertili. Nabídnutou šancí nepohrdl Bauer a poslal domácí do jednobrankového vedení.

Kropáček utnul snažení Chotíkova

Na druhou branku zápasu se nemuselo ve druhém dějství dlouho čekat. Po chybě hostů se prosadila další posila z prvního týmu, Kropáček, která o čtvrt hodiny později přidala další branku, což už hosty položilo. Zápas už se následně jen dohrával, ale i tak padly ještě dvě zajímavé branky do obou sítí. Nejprve v 69. minutě přesně umístil Hojda, aby alespoň drobnou záplatu na skóre dal za hosty Rubricius, čtvrt hodiny před koncem zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský - hráč domácích: Zápas jsme začali dobře, naše hra měla úroveň, ale soupeř byl dobře připravený a hrál na nás ve vysutém bloku do kterého se bylo těžké dostat. Určitě nám pomohl první gól, který nás trochu uklidnil a dál jsme mohli hrát naší hru. Druhý poločas jsme museli změnit styl hry, protože během poločasové přestávky spadlo strašně moc vody a na hřišti stála voda, takže jsme hru museli zjednodušit. Ale i tak jsme přidali další tři branky a myslím, zaslouženě vyhráli.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera - hrající trenér hostů: První poločas jsme zvládli takticky výborně. Nepouštěli jsme domácí do šancí a naopak dvě tutovky spálili. Bohužel jsme před poločasem inkasovali z vymyšlené standardky. O poločase jsem musel vystřídat dva důležité hráče a krátce po přestávce jsme darovali zadarmo domácím druhý a po chvilce třetí, který nás položil fyzicky i morálně. V oslabené sestavě jsme již neměli šanci s domácími držet krok. Nutno říct, že domácím hodně pomohly posily z Áčka - Bauer a Kropáček, kteří byli rozdílovými hráči. Domažkám výhru přeji, za druhou půlku si ji zasloužili a předpokládám, že letošní sezónu opět budou kralovat.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Bauer [-] (68. M. Růžek [-] ) , T. Korelus [-] , M. Hojda [-] , D. Lešek [-] - R. Čadek [-] , A. Vlček [-] (79. P. Vogeltanz [-] ) , V. Černý [-] , M. Lucák [-] (86. J. Kalný [-] ) - Z. Peroutka [-] (68. T. Souček [-] ) , R. Kropáček [-]

FC Chotíkov 1932
L. Němec [-] - F. Vraštil [-] (81. A. Cirok [-] ) , J. Vlk [-] , J. Vild [-] (81. D. Soukup [-] ) , M. Rubricius [-] , M. Prais [-] , M. Míka [-] (46. P. Černý [-] ) , D. Míka [-] , P. Kučera [-] (71. M. Lopata [-] ) , K. Klepal [-] , B. Buchta [-] (46. L. Vlk [-] )

ŽK: 78. T. Korelus - 59. P. Kučera , 80. D. Míka . ČK: 71. P. Kučera .
Hráči zápasu: R. Kropáček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PICEK Lukáš - HAVRÁNEK Martin, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hlavní favorit na postup doma moc ztrácet nemůže a nebude. S Chotíkovem si na svém hřišti Domažlice poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích