3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 14:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice se rozstřílely až ve druhém poločasu


Branky


51. P. Eger , 57. J. Peterka , 81. T. Hrach
28

"Tak tradičně jsme v Černicích podali špatný výkon zejména v 1. poločasu to byla hrůza", hodnotil zápas trenér hostů, Jaroslav Urbánek. Zruči se zápas nepovedl a nechali tak domácím všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu chyběly branky

Domácí se do Zruče obuli už od první minuty a dávali jasně najevo, kdo je na hřišti doma. Ale až do poločasového hvizdu se jim nepodařilo žádnou z příležitostí proměnit, což mohlo být pro hosty malým vysvobozením.

Zruč načal Eger, aby se přidali i jeho spoluhráči

Po přestávce domácí povzbuzení proslovem svého trenéra začali střelecké šance proěňovat. Jako první se prosadil Eger, který už šest minut po začátku druhého dějství rozvlnil síť za Strejcem. O několik minut později na něj navázal spoluhráč Peterka a poslední hřebík do rakve přidal Zruči v závěru Hrach.

150 přítomných diváků ocenilo domácí fotbalisty velkým potleskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík - kapitán domácích: Dneska jsme příjemně překvapili diváky, trenéry i sami sebe. O 100 % lepší výkon než před týdnem. Od začátku jsme byli v tempu a naší hře v první půli chybělo jen gólové vyjádření. Po pauze jsme se už po pěkných akcích prosadili a došli si pro zasloužené tři body. Při ojedinělých příležitostech Zruč trefovala jen naše tyče (celkem 4x), takže příjemným bonusem je i čisté konto. Ještě jednou děkuji všem klukům za super výkon!

TJ Zruč
Jaroslav Urbánek - trenér hostů: Tak tradičně jsme v Černicích podali špatný výkon zejména v 1.pol. to byla hrůza. Tu jsme však přežili a když už se zdálo, že bychom se mohli dostat do hry, tak jsme inkasovali. Pak jsme dali tyčku a zahodili tutovku. Z protiútoku jsme inkasovali a bylo hotovo. My jsme si body nezasloužili a domácím gratuluji.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - M. Vít [-] , P. Mlnařík [-] , P. Eger [-] (81. J. Mastný [-] ) , M. Trnka [-] (73. M. Hohlberger [-] ) - F. Švejda [-] , K. Zeliński [-] (73. J. Müller [-] ) , M. Skala [-] , P. Pechek [-] - T. Hrach [-] (84. P. Toman [-] ) , J. Peterka [-] (81. E. Eger [-] ) -

TJ Zruč
D. Strejc [-] - M. Pechman [-] (31. R. Kubeš [-] ) , D. Král [-] , V. Pavel [-] (68. P. Korous [-] ) , M. Knakal [-] - V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] , A. Král [-] , M. Lang [-] - D. Sperl [-] (12. D. Mošna [-] ) , M. Polák [-] (68. J. Šulan [-] ) -

ŽK: 56. V. Pavel .
Hráči zápasu: M. Skala .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fencl Jakub - PÁLEK Ondřej, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak. Dát něco jiného než naši výhru, tak by mě trenér určitě ani nepostavil. :) Ale očekávám úporný zápas...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích