M. Brada 40. (p.)
M. Žíla 41.
P. Nachtman 63. (vl.)
3:1
(2:0)
83. M. Hrkel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice s přehledem zvítězily


Branky


40. M. Brada (p.) , 41. M. Žíla , 63. P. Nachtman (vl.) - 83. M. Hrkel
0

Jedenácté kolo mělo na programu i duel Přeštic se Starým Smolivcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě slepené branky Přeštic

Hned od úvodních minut bylo patrné, kdo bude v dnešním zápase dominovat. Hráči Přeštic byli aktivnější, dříve u míče a soupeře jasně přehrávali. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí ke skórování, které ovšem zůstaly nevyužity. Hosté se snažili hrozit především z rychlých protiútoků, ale moc šancí k útočným výpadům jim domácí nedávali. Na první branku se muselo čekat až do 40. minuty, kdy měly Přeštice výhodu pokutového kopu. K penaltě se postavil Michal Brada a bez větších problému poslal svůj tým do vedení. Hned vzápětí přidali domácí ještě jednu trefu, na 2:0 zvyšoval Marcel Žíla. Přeštice tedy po prvním poločase vedly a zápas byl zcela v jejich rukou.

Žádná obrat se nekonal

Úvod druhé půle byl naprosto stejný jako začátek půle první. Přeštice na hřišti jasně dominovaly, tlačily svého soupeře a nedovolovaly mu dostat se s míčem an jejich polovinu. Tlak domácího týmu vyústil v 63. minutě k vlastní brance Pavla Nachtmana, stav utkání byl již 3:0. Od tohoto momentu domácí trochu polevili, nechali soupeře hrát a snažili se tříbrankové vedení udržet. Hráči Smolivce se snažili se zápasem něco udělat, podařilo se jim ale jen snížit. V 83. minutě skóroval Martin Hrkel a pouze kosmeticky upravil skóre na 3:1. Do konce zápasu již branka nepadla, Přeštice tedy bez větších problému dokázaly porazit Smolivec a bodově se dotáhly na druhý Hrádek, který má ovšem zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Jednoznačný zápas, který jsme od začátku měli pod kontrolou. V závěru poločasu jsme dali dvě slepené branky a na začátku druhé půle třetí. V závěru jsme zvolnili a soupeři se podařilo vstřelit gól. Zasloužená výhra.




Sestavy


FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - M. Švarc [-] , M. Bešta [-] , J. Viktora [-] - M. Brada [-] (62. O. Urban [-] ) , M. Zoubek [-] , P. Pap [-] (54. M. Fornouz [-] ) , V. Čížek [-] (72. P. Skála [-] ) - M. Žíla [-] (77. T. Moravec [-] ) , T. Benedikt [-] (70. J. Ruth [-] ) - J. Gruszka [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - F. Trhlík [-] (65. R. Ostříž [-] ) , M. Hrkel [-] , R. Brejcha [-] , V. Nachtman [-] , P. Nachtman [-] , S. Soldát [-] , J. Strejc [-] , J. Růt [-] , J. Tupý [-] , S. Procházka [-]

ŽK: 42. M. Brada - 39. R. Brejcha , 90. J. Růt .
Hráči zápasu: M. Zoubek - M. Hrkel .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KAFKA Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.