Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany poprvé v sezoně poraženy


Branky


0

V posledním kole podzimu přijeli hráči Spáleného Poříčí na půdu vedoucích Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez gólů

První poločas byl již od prvních minut velmi vyrovnaný. Chlumčany vstupovaly do utkání v roli velkého favorita, ale hosté ze Spáleného Poříčí jim byli naprosto vyrovnaným soupeřem. Hrálo se především ve středu hřiště, hráči si nedali nic zadarmo. Hrálo se poměrně tvrdě, rozhodčí rozdal celkem 6 žlutých karet. Po úvodní dvacetiminutovce se začali domácí více osmělovat, ale nedařilo se jim překonat obranu soupeře, který je nepustil do žádné větší šance. Hosté hrozili především ze standartních situací, ale oni kýženou úvodní branku nevstřelili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté dokázali zaskočit favorita

Úvod druhého poločasu vyšel hostujícím fotbalistům na výbornou. Hned v 52. minutě se totiž dostali do vedení zásluhou přesné trefy kapitána Ondřeje Homolky. Jenže vedení moc dlouho neudrželi, o čtyři minuty později totiž udělali chybu v rozehrávce, míče se na hranici vápna zmocnil Lukáš Tomášek a krásnou střelou překonal brankáře. Jenže hostům se podařilo o další čtyři minuty opět dostat do vedení. Dobrým presingem získal míč Josef Novák, který unikl po levé straně a dostal míč do vápna, kde našel volného Vojtěcha Novotného, který umístěnou střelou překonal brankáře Radka Fryše. Pojišťující branka Spáleného Poříčí přišla v 77. minutě, kdy se po volném přímém kopu prosadil Jakub Karas a hosté tedy vedli 1:3. V poslední desetiminutovce sice Spálené Poříčí přišlo o dva vyloučené hráče, po druhých žlutých kartách byli vyloučeni Filip Brudna Josef Novák, na výsledku to ale už nic nezměnilo. Hosté tedy dokázali překvapit favorita a uštědřili Chlumčanům první porážku v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Utkání se nám vůbec nepovedlo. Soupeři jsme dávali jednu standartní situaci za druhou a byli jsme za to potrestáni. První poločas byl celkem vyrovnaný, ale ve druhé půli byli lepší hosté. I přes dva vyloučené hráče v závěru stále hrozili.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Naprosto vyrovnané utkání. První poločas byl bez vyložených šancí, hráli jsme dobře a soupeře jsme k ničemu nepustili. Začátek druhého poločasu nám vyšel, povedlo se nám otevřít skóre. Domácí po naší chybě vyrovnali, ale do deseti minut se nám povedlo vrátit do vedení. Poté jsme třetím gólem stvrdili naše vítězství.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] (67. T. Fleissig [-] ) - J. Voller [-] , J. Havlíček [-] (82. T. Fořt [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] (62. L. Tomášek [-] ) - V. Dušek [-] , J. Kraus [-] (52. F. Štěpán [-] ) -

TJ Sokol Spálené Poříčí
R. Vaidiš [-] - J. Radda [-] , K. Kalista [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] - P. Karlík [-] (77. J. Pelc [-] ) , O. Homolka [-] , V. Homolka [-] - D. Šlajs [-] (89. M. Hofman [-] ) , V. Novotný [-] , J. Novák [-]

ŽK: 38. T. Benedikt , 44. J. Havlíček , 74. L. Milota - 11. K. Kalista , 29. O. Homolka , 44. V. Homolka , 44. F. Brudna , 62. D. Šlajs , 74. J. Novák . ČK: 81. F. Brudna , 85. J. Novák .
Hráči zápasu: L. Milota - R. Vaidiš .
Místo: Chlumčany. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - HUCL Lukáš, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.