1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín dobyl Černice!


Branky


0

Souboj dvou nováčků ligy vyzněl lépe pro hosty. Ti odkázali v Plzni těsně zvítězit a mají tak na svém kontě čtyři body, naopak Černice polovinu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vkročili domácí, kteří svého soupeře od úvodních minut zatlačili. Téměř stovka diváků, která si v sobotním podvečeru našla cestu na stadion, viděla několik slibných šancí svého týmu, ovšem ty zůstaly nevyužity. A tak přišel zákonitý trest. Hosté se vydali na rychlý kontr, střílený centr do vápna Daněk neudržel a za jeho záda doklepl kulatý nesmysl pohotový Zbyněk Toman. Černice ledová sprcha zmrazila a toho Mochtín dokázal dokonale využít. Z dalšího pohotového protiútoku se jeho hráči dostali do situace dva na jednoho, Jiří Dolejš obdržel ze středu hřiště přihrávku do strany a přesnou ranou poslal svůj tým do pohodlného vedení. Domácí se ještě v závěru prvního poločasu pokusili alespoň o kontaktní gól, ten jim však přán nebyl. Sudí Fellinger tak bez nastavení úvodní poločas ukončil za stavu 0:2.

 

Ve druhé půli hosté mysleli hlavně na precizní obranu a čekali na svou šanci k rychlému úniku. Byli to však domácí, kterým se poměrně brzy podařilo dostat se na dostřel. Povedený centr do pokutového území si našel Lukáš Táborský a zadělal ještě v duelu na drama. Do konce totiž zbývalo zhruba ještě pětadvacet minut. I přes několik vyložených příležitostí na obou stranách se však již žádný další střelec do kolonky v dnešním střetnutím nezapsal a duel Sokolů tak pro sebe uzmul ten mochtínský. Naopak Černice, které stejně jako jejich soupeř v minulém kole zápas rozhodovaly až v penaltách, si tak musejí na první tříbodovou výhru v nové sezóně ještě počkat.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk st. (TJ Sokol Plzeň - Černice): „Utkání bylo vyrovnané, my měli lepší začátek, tak dvacet minut. Vypracovali si spoustu šancí, ovšem neproměnili. Následovaly dvě individuální chyby, což se nám stalo i v úvodním kole v Kralovicích. Soupeř byl na koni. Prohrávali jsme tak 0:2, vyvinuli tlak, ale proměnili pouze jednu šanci. Vše jsme vsadili na jednu kartu, tlačili jsme, měli jsme tři dobré příležitosti za stavu 1:2. Je ovšem potřeba říci, že ale i soupeř měl dobré protiútoky. Bylo vidět, že jsme nebyli kompletní.“

TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří (TJ Sokol Mochtín): „Začali jsme dobře a dali brzy gól. Ve druhé půli jsme měli brejkové situace, které nevyšly, naopak soupeř snížil. Ale i tak si myslím, že jsme měli více šancí a zaslouženě jsme zvítězili.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - L. Šlajs [-] , R. Nádraský [-] , V. Hasenöhrl [-] (46. M. Větrovský [-] ) , J. Bystřický [-] - R. Kozák [-] (83. V. Mojseňuk [-] ) , J. Müller [-] (66. J. Mastný [-] ) , M. Laibl [-] , M. Mur [-] - L. Nohava [-] , L. Táborský [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - J. Žiak [-] , J. Flodr [-] , P. Staněk [-] , J. Cihlář [-] , J. Bejvl [-] (27. P. Švátora [-] ) - T. Babka [-] , Z. Toman [-] , Z. Smolík [-] (46. P. Zahálka [-] ) - J. Dolejš [-] , Z. Plánička [-] (72. J. Čeleda [-] )

ŽK: 67. J. Cihlář , 80. P. Staněk .
Hráči zápasu: M. Mur - P. Rajtmajer .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KAFKA Václav, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.