Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby uspěly Horažďovice v Pačejově!


Branky


0

Derby, ve které padla pouze jedna žlutá karta, za to však čtyři góly, vidělo dvě stě padesát diváků. Hosté po vítězství šplhají tabulkou výše, naopak domácí zůstávají u dna. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Očekávané derby přivedlo do ochozů hřiště návštěvu 250 diváků. Loňský účastník krajského přeboru zápas rozhodně nepodcenil a do Pačejova přijel v nejsilnější možné sestavě. Prvních dvacet minut se hrál opatrný fotbal bez šancí, oba týmy vycházely ze zabezpečených obran. Ve čtyřiadvacáté minutě pronikl po levém křídle Kubaň, z jeho přihrávky do pokutového území trefil Dytrt tyč a odražený míč již poslal do sítě Václav Klásek. Za nedlouho poté se po centru Hlůžka dostal stejný hráč do další příležitosti, ale gólman Macoun se vytáhl. Mohl tak přijít trest, když se do první šance dostali hosté. Forman unikl po pravé straně, předložil lahůdkovou přihrávku na úplně volného Nauše, ale ten ve stoprocentní šanci selhal. Vyrovnání se Horažďovice ovšem přeci jen dočkaly. Po domácí zbytečné ztrátě míče nacentroval Nauš na zadní tyč a Michael Forman určil poločasový výsledek na 1:1.

 

 

Vstup do druhé půle vyšel lépe Horažďovicím. Střídající Jan Boček se dostal k přetaženému centru opět Nauše a umístěnou střelou z úhlu otočil vývoj zápasu. V následující čtvrthodině  si domácí vytvořili tři slibné příležitosti, ale svou nedůrazností a nerozhodností ani jednu nedokázali přetavit ve vyrovnávací gól. A tak hosté trestali. K neobsazenému Jiřímu Janouškovcovi přilétl další přetažený centr, hostující kapitán si náznakem střely z první položil brankáře i obránce a pohodlně doklepl do sítě. Pačejov mohl ještě zápas zdramatizovat ve čtyřiaosmdesáté minutě, ale gólovou hlavičku Panušky reflexivně vyrazil Macoun.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Boř Miloš (FK Horažďovice): „Bylo to derby, popravdě jsem čekal utkání více vyhrocené. Soupeř měl šance na zvýšení náskoku, nevyužil je a naopak my do poločasu vyrovnali. Zkraje druhé půle se nám podařilo vývoj utkání otočit a následně jsme zbytek utkání měli pod kontrolou. Fotbalovost byla na naší straně. “

FK Horažďovice
Cihlář Tomáš (TJ Sokol Pačejov): „Vítězství hostů je zasloužené, v Pačejově se představili jako velice silný a zkušený tým s výraznými osobnostmi Tomášem Jůdou a Jirkou Janouškovcem. Nám nelze upřít snahu a bojovnost, ale největší slabinou tentokrát byla nepřesná rozehrávka při přechodu z obrany do útoku a nedůraznost v koncovce.“



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , J. Ticháček [-] , J. Hlůžek [-] (75. P. Hosnedl [-] ) , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Dytrt [-] , V. Šeba [-] , P. Žák [-] (46. F. Pelouch [-] ) , M. Kubaň [-]

FK Horažďovice
D. Macoun [-] - V. Vrzal [-] , T. Greger [-] - R. Květoň [-] (30. J. Boček [-] ) , J. Sova [-] , T. Jůda [-] , M. Šafanda [-] (83. M. Vítovec [-] ) , M. Greger [-] - M. Forman [-] (83. M. Boř [-] ) , J. Janouškovec [-] (75. M. Šašek [-] ) , J. Nauš [-] (65. L. Zdichynec [-] )

ŽK: 17. J. Ticháček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šálková Helena - POHANČENÍK Pavel, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.