Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk zahodil šance, Horní Bříza vytěžila maximum


Branky


0

Řada šancí, výtečné brankářské zákroky, tak by se dal ve zkratce popsat zápas domácí Horní Břízy, která v rámci šestého kola přivítala celek Nepomuku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk spálil řadu šancí

Do první půle vstoupil aktivněji hostující Nepomuk, který se už v úvodu zápasu dostal do řady šancí, v koncovce se mu ale nedařilo a skvělý výkon předvedl především domácí brankář Šimandl, který podržel v kritických chvílích, a tak skóre zápasu otevřel až v osmatřicáté minutě Matěj Fišer. V závěru první půle přidal branku ještě Jiří Sedlecký a do šaten se odcházelo za stavu 2:0.

Bříza si vítězství ohlídala

V úvodu druhé půle o sobě dal ve dvaapadesáté minutě opět vědět Jiří Sedlecký, který navýšil na 3:0 a na 4:0 upravil v šestašedesáté minutě Pavel Chocholatý. Pro hostující se zdálo být utkání doslova prokleté, šancí bylo dostatek, hráči ale jako by nevěděli, co s nimi. Až v pětaosmdesáté minutě se prosadil Josef Kalabza a svým gólem jako by hostující celek vyburcoval. O čtyři minuty později zakončil úspěšně také Jakub Vosyka, výsledek utkání ale Nepomuk už zvrátit nedokázal.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Martin Löffelamn: "První poločas se nám docela povedl, kromě prvních deseti minut, kdy jsme soupeře pustili do šancí, ale v těch nás podržel brankář. Dali jsme dvě branky a zbytek poločasu už byl v naší režii. Ve druhém poločasu jsme navýšili, po chybě Kožíška ale přišly dva góly soupeře. Vyzdvihl bych především výkon Šimandla, který nás podržel v kritické chvíli."

FK Nepomuk
Josef Viktora: "Dojeli jsme na neproměňování šancí. Za stavu 0:0 jsme nedali čtyři stoprocentní šance a ze dvou šancí soupeře byly dva góly, to se pak těžko hraje. Dali jsme góla až z deváté šance."



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - M. Fišer [-] , A. Lavička [-] , M. Sudík [-] , J. Sedlecký [-] (82. M. Paukner [-] ) , R. Šimice [-] - M. Macháček [-] , P. Malý [-] (59. M. Zavadil [-] ) , P. Vaigl [-] (72. K. Příhoda [-] ) - P. Chocholatý [-] , V. Kožíšek [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , J. Viktora [-] (64. P. Kalabza [-] ) , J. Kalabza [-] , J. Ticháček [-] (72. V. Janoch [-] ) , J. Vosyka [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] (66. P. Váňa [-] ) , R. Rous [-] (64. J. Kozák [-] ) , T. Voráček [-] , M. Baran [-]

ŽK: 51. V. Kožíšek , 87. K. Příhoda - 57. J. Kalabza , 68. P. Kalabza .
Hráči zápasu: L. Šimandl - J. Kalabza .
Místo: Horní Bříza - UMT. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kohout Miroslav - KAFKA Václav, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.