2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledková krize Černic, Raková soupeře přehrála 2:1


Branky


0

Vyrovnaný zápas mezi Rakovou a Černicemi přinesl řadu neproměněných šancí. Černice se na Rakovou dokázaly v průběhu zápasu dotáhnout, domácí ale vítězství v závěru uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení už v první půli

V rámci osmého kola přivítala Raková na domácí půdě černické fotbalisty. Ti i přesto, že měli řadu šancí, své šance na půdě soupeře do zdárného konce dotáhnout nedokázali. Ve třiadvacáté minutě otevřel skóre a Rakovou poslal do vedení Jakub Lerbletier. O poločase se tak šlo do kabin za stavu 1:0.

Černice se dotáhnout nestačily

Ve druhé půli Černice přidaly na výkonu a dokázaly se na domácí dotáhnout, v šestašedesáté minutě zakončil Petr Stoilov a srovnal skóre na 1:1. Černice pak ale zaváhaly v obraně a Jaroslav Bartoš navrátil ve třiasedmdesáté minutě domácímu celku opět vedení, které si domácí udrželi až do konce zápasu a tím si zajistili cenné body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: "Výsledková krize, nepovedlo se nám proměnit šance, které jme měli, i když jsme byli herně lepší. Prohrávali jsme 1:0, Stoilov pak zakončil, ale udělali jsme chybu v obraně a oni dali do prázdné branky."



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Lerbletier [-] , P. Smitka [-] (66. J. Rottenborn [-] ) , V. Štincík [-] , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] (90. M. Svěchota [-] ) , M. Reitspies [-] , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-] , L. Bůcha [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Bystřický [-] , R. Nádraský [-] , P. Mlnařík [-] , J. Nedvěd [-] - L. Nohava [-] , M. Seman [-] , M. Mur [-] (75. J. Šašek [-] ) , R. Kozák [-] (66. M. Chvojka [-] ) - L. Táborský [-] (61. M. Laibl [-] ) , P. Stoilov [-]

ŽK: 44. L. Bůcha , 58. P. Smitka , 62. J. Bartoš , 65. D. Kašpar , 79. J. Lerbletier , 80. A. Vrba - 47. R. Kozák , 63. R. Nádraský , 82. J. Šašek .
Hráči zápasu: J. Lerbletier - P. Stoilov .
Místo: Raková. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ruda Daniel - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.