Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná otočila zápas v Bystřici, která v závěru zahodila penaltu


Branky


13

V desátém kole hostila Bystřice celek z Břidličné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice se dostala do dvoubrankového vedení

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Bystřicí a Břidličnou. Jako favorit do tohoto zápasu určitě nakráčela Břidličná, ale v prvním poločase to tak rozhodně nevypadalo. Již v 1. minutě udeřili domácí. Češek špatně přihrál na střed, kde jej Berger nedokázal zachytit a ujali se ho tak domácí. Míč si navedl na střelu Kantor a trefil se parádně. Jeho střela zpoza vápna zaplula do pravé šibenice a Zifčák se jen ohlídl – 1:0. Takový start zápasu asi nikdo nečekal. V dalším průběhu půle se to přelívalo z jedné strany na druhou. Ve 21. minutě využili svou příležitost opět domácí. Ti zahrávali standardní situaci z pravého rohu šestnáctky. K míči se postavil kapitán Martinčík a svou střelu krásně zatočil za pravou tyč, kde se Zifčák marně natahoval – 2:0.

Břidličná třemi brankami vývoj otočila, v závěru odmítl vyrovnaní z penalty Baron

Ve druhé půli se hosté zvedli a svého soupeře jasně přehráli. V 54. minutě zahrával roh z pravé strany Cudrák a na přední tyči našel sběhnuvšího Bergera, který hlavičkou na zadní tyč snížil – 2:1. V 59. minutě bylo vyrovnáno. Po ztrátě domácích na polovině hřiště přišel rychlý kontr, na jehož konci byl Helebrand a nedal Galusikovi šanci – 2:2. Břidličná nakonec dokázala la remontadu dotáhnout do úspěšného konce. V 83. minutě poslal Simichanidis míč doprava na Cudráka, který si jej nachystal ve vápně na střelu a pravou nohou obstřelil Galusika k pravé tyči – 2:3. V 88. minutě zbytečně ve vápně fauloval Daříček a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K zahrávání penalty se postavil Baron, míč poslal bídně k levé tyči. Jelikož Zifčák dokázal vystihnout stranu, předvedl velice důležitý zákrok a podržel tak hostující tým.

 

Bystřice tak ztratila dvoubrankové vedení a prohrála. Břidličná předvedla skvělý obrat.



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - B. Krezelok [-] , F. Buryan [-] , R. Badura [-] , I. Martinčík [-] , A. Liberda [-] (87. T. Kisza [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (58. D. Králíček [-] ) , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Marosz [-] (75. M. Foniok [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , L. Češek [-] , M. Daříček [-] , V. Berger [-] - P. Simichanidis [-] , A. Rolný [-] , M. Cudrák [-] (90. T. Furčak [-] ) , A. Ondra [-] (88. D. Hoffmann [-] ) , O. Ficek [-] - A. Helebrand [-] -

ŽK: 40. I. Martinčík , 71. L. Baron - 36. A. Ondra , 88. M. Daříček .
Hráči zápasu: V. Berger , L. Zifčák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 23:26
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:50
Jan Chryczyk

Expert: Václav Pchálek
Tip experta: výhra hostů

"Břidličná na hřišti v Bystřici získá všechny body."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů