Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec si smlsnul na Petrovicích a vsítil devět branek


Branky


0

Ve čtvrtém kole hostil Bílovec celek z Petrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrovice se ujaly vedení, Bílovec do poločasu vývoj otočil

Nedělní odpoledne nám nabídlo střetnutí mezi Bílovcem a Petrovicemi. Ve 4. minutě vybojoval míč u pravé lajny Marek Socha a prostrčil jej na Střelce, který z úhlu jen vyprášil rukavice Siudy. V 6. minutě zblokovali domácí nákop brankáře Jašky. Sražený míč se dostal k volnému Ristovskému, který ještě s přispěním tyče jej dostal do branky – 0:1. Ve 13. minutě běžel sám na brankářem Marek Socha, ale Siuda ho vychytal a vyrazil míč na roh. Ve 23. minutě si Limanovský prostrčil míč kolem obránce a unikal sám na brankáře, kterého obešel, a ještě před prázdnou brankou našel v lepší pozici Střelce, který merunu jen doklepl do prázdné brány – 1:1. Ve 37. minutě vyrazil Siuda Dluhošovu střelu do míst, kde dobíhal Střelec, kterého sestřelil Makula a byla z toho penalta. K té se postavil Mozol razantní a přesnou střelou k levé tyči překonal Suida, který na míč nedosáhl – 2:1. Další pokus Marka Sochy z 39. minuty z pravé strany opět zneškodnil Suida.

Hororová půle pro Petrovice, inkasovaly sedm branek

Již ve 48. minutě obdržel z pravé strany ve vápně míč Socha a konečně procedil míč za záda Suidy – 3:1. V 51. minutě podobná akce po pravé straně skončila tentokráte na úrovni penalty u Limanovského, který jej poslal do protipohybu brankáře k pravé tyči – 4:1. V 56. minutě po několika závarech ve vápně se dostal k volnému míči Střelec a poslal jej k pravé tyči – 5:1. V 59. minutě zneškodnila obrana několik střel v řadě, ale meruna se dostala ke Střelcovi, který dostál svého jména a tvrdou ranou k levé tyči zkompletoval hattrick – 6:1. V 73. minutě si zpracoval na půlící čáře míč Tomáš Socha, obhodil si obránce a únik zakončil střelou podél brankáře, která skončila za jeho zády – 7:1. V 84. minutě se prodral do vápna Limanovský a krásným obloučkem našel na zadní tyči volného Telnara, který hlavou poslal míč do prázdné brány – 8:1. V 88. minutě prostrčil Mikuš míč na Tomáše Sochu, který střelou k pravé tyči překonal Suidu – 9:1. Pomyslnou desítku však už nestačili domácí dát.

 

Bílovec si tak přispal další tři body na domácí půdě. Petrovice dostaly výprask a jsou stále bez bodu.



Sestavy


FC Bílovec
R. Jaška [-] - J. Tomášek [-] (65. M. Telnar [-] ) , M. Socha [-] (53. M. Raszyk [-] ) , P. Střelec [-] (65. K. Rozsypal [-] ) , O. Cverna [-] , V. Mozol [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , D. Dybal [-] , A. Dluhoš [-] (53. M. Mikuš [-] ) , Z. Dresler [-] (53. T. Socha [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
M. Siuda [-] - M. Vlachovič [-] (53. D. Hanusek [-] ) , M. Ristovský [-] , A. Ostáš [-] , J. Paduch [-] (60. G. Molnári [-] ) , J. Hoffmann [-] , D. Makula [-] , L. Szturz [-] (25. J. Kuljovský [-] ) , M. Ruisl [-] (36. J. Adámek [-] ) , D. Gill [-] , L. Němec [-]

ŽK: 8. J. Paduch , 69. D. Hanusek .
Hráči zápasu: T. Socha , P. Střelec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šistík Petr - KIELAR Jakub, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.