2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín remizoval s Nýrskem, pokutové kopy přály domácím, Nýrsko přišlo o vedení


Branky


0

Mochtín přivítal doma Nýrsko, vyrovnaný zápas rozhodovaly až pokutové kopy. V těch se více zadařilo domácímu celku, Nýrsko přišlo o vedoucí příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín se na na Nýrsko připravil

Nýrsko přijelo na půdu Mochtína posílené o klatovské hráče, Mochtín ale nehodlal dát body zadarmo a na silného soupeře na domácí půdě se připravil. První půle se vydařila spíše hostům, kdy v jedenácté minutě otevřel skóre a poslal Nýrsko do vedení Petr Výtisk. Domácím se do konce první půle srovnat nepodařilo a hosté své šance na navýšení skóre také nevyužili, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

Mochtín skóre srovnal

Ve druhé půli se ale domácímu celku podařilo srovnat skóre na 1:1. V jedenašedesáté minutě dával po centru z pravé strany hlavou vyrovnávací gól Petr Švátora. Veškeré snahy na změnu vyrovnaného skóre byly do konce půle marné, a tak musely o dělbě bodů rozhodovat až pokutové kopy.

Penalty se zadařily domácímu celku

Až pokutové kopy tak rozhodovaly zápas mezi domácím Mochtínem a hosty z Nýrska. Na pokutové kopy se zadařilo více domácímu celku, který ukořistil bonusový bod, Nýrsko naopak přišlo o vedoucí pozici v tabulce, kterou mu ukořistili hráči ze Stříbra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "Samozřejmě, jak jsem řekl i v rámci Expert tipu, tak jsem to vystihl. Soupeř k nám přijel kvalitní, který byl posílený hráči Klatov, ale postavil jsem sestavu takovou, která na ně asi trochu platila. Šli jsme trochu více do defenzivy, hráli jsme na brejky, soupeř šel do vedení 1:0 v prvním poločase, to jsme udělali chybu, ale jinak si myslím, že jsme zápas zvládli. Pak jsme dali góla na 1:1 a myslím si, že jsme to zvládli takticky velice dobře."

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: "V utkání, které skončilo nerozhodně, jsme měli získat tři body, ale to se nepovedlo. Nedařilo se nám proměnit v závěru brankové šance, zvláště ty Antonovicse a Kohouta v posledních minutách utkání byly více než stoprocentní. Na druhou stranu je však třeba pochválit Moravce, který předtím to samé svým zákrokem neumožnil domácímu mužstvu. Takže nakonec to byla remíza a v penaltovém rozstřelu byli domácí úspěšnější."



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - J. Bejvl [-] (69. P. Zahálka [-] ) , J. Žiak [-] , T. Dolejš [-] , P. Švátora [-] , J. Cihlář [-] - Z. Smolík [-] , Z. Toman [-] , P. Šveňha [-] (80. T. Velek [-] ) - J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Trefanec [-] (46. D. Dolanský [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] (51. I. György [-] ) , J. Lužný [-] , M. Janda [-] , Z. Cibulka [-] (74. L. Korschinký [-] ) , M. Brož [-] , T. Kohout [-] (90. M. Bastl [-] ) , P. Výtisk [-] (82. D. Šnour [-] ) , O. Kadlec [-] , A. Antonovics [-]

ŽK: 43. Z. Toman - 25. J. Lužný , 90. M. Janda .
Hráči zápasu: P. Švátora .
Místo: Mochtín. Počet diváků: 163. Rozhodčí: Ruda Daniel - SLADKÝ Stanislav, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.